„Kui ma olen mures, siis ma pidavat hakkama väga palju rääkima ning seda etteheidet kuulen oma elukaaslaselt igal õhtul,“ räägib mees ja tunnistab, et tema mure põhjus on 23-aastase elukaaslase soov pere luua.

„Viimasel ajal on mu kallim hakanud rääkima pere loomisest. Ta tahab palju lapsi. Kuid iga kord, kui ta seda mainib, hakkan ma sisemiselt paanitsema.“ Mehe sõnul ei ole põhjus selles, et ta lapsi ei tahaks, kuid pigem hoiab teda tagasi mure hakkamasaamise ees.

„Praegu me veel saame oma arveid tasuda, kuid kui hinnad samas tempos ja pidevalt tõusevad, ei saa me ka seda enam teha. Ma olen nii mures, sest kui ütlen talle, kuidas ma end tunnen, siis ta tõenäoliselt jätab mu maha. See kõik käib pidevalt mu peas ringiratast.

Noormehele vastab The Suni suhtenõustaja Deidre:

„Sellisel ajal nagu meil on praegu, on väga loomulik muretseda selle pärast, mida tulevik toob ja kuidas me hakkama saame, kuid murel ei aita laheneda see, kui seda enda teada hoiame. Rääkige oma probleemist elukaaslasega, sest ainult nii saate te teada, mida tema asjast arvab, ja leida lahenduse, mis teile mõlemale sobiks.“

Allikas: The Sun