Mehed saavad orgasmi keskmiselt 5–6 minutiga pärast tegevuse algust. Naistel kulub samasse punkti jõudmiseks 15 minutit kauem. Matemaatiliselt tähendab see, et mees peaks naise mõnupunkte stimuleerima umbes 20 minutit ja samal ajal ka erektsiooni hoidma. Seda peetakse seksuaalse klapi põhiliseks alustalaks. Ainult kaks naist kümnest jõuavad orgasmini penetratiivse seksi tulemusel, ülejäänud vajavad kliitorimassaaži.

Olgem ausad – 20 minutit sõrme või keelega kliitori masseerimine võib olla paras töö! See on tehniline ja nõuab teadmisi, mida ja kuidas teha! Ja isegi naise sel viisil naudinguni viimine muutub lõpuks rutiinseks. Just seepärast jätab suur osa mehi selle osa vahele ja hüppab kohe isiklike naudingute klaviatuuride kallale. Orgasmini jõudmise ajastamine selliselt, et mõlemad partnerid jõuaksid õnneliku lõpuni samaaegselt, on paljude jaoks lootusetu pingutus. Vahel harva seda siiski juhtub, kuid see ei peaks omaette eesmärk olema.

Orgasmide maailmas laseb härrasmees naisel esimese orgasmini esimesena jõuda. Järgmise võivad nad juba koos saada.

Kuidas rutiin magamistoast minema pühkida? Võta appi sekslelu

Naise kliitori stimuleerimine võib sõrmed kangeks ja kaela krampi ajada. Kliitoristimuleerijad on siinkohal geniaalsed väikesed abilised, mis lühendavad naise orgasmini jõudmise aega oluliselt. Uuringute kohaselt saavad kliitoristimuleerijaga orgasmi kõik naised! Ja selleks kulub keskmiselt 5–10 minutit.

Nonii, mehed – libestipurgid välja ja kliitorisuristajad tööle!

Kliitoristimuleerijaid on erinevaid: osa vibreerib kõrgetel sagedustel nagu elektrihambahari, osa müriseb madalatel pööretel. Naiste lemmikstimuleerijad on enamasti sellised, mis tekitavad kliitoril rütmilisi vaakumeid ja imiteerivad imemist. Aga eelkõige meeldib naistele vaheldus. Kellel üks vibraator juba on, tahab üsna varsti proovida ka teistsuguseid. Orgasmidki on erinevad – vahel on need sügavad ja raputavad kogu keha läbi, teinekord on aga pinnapealsemad. Vibraatoritega on orgasmid enamasti tugevamad kui neid kasutamata.

Hoia erektsioon lõpuni võimas

Eelmängu osaks peetakse enamasti ka seda, et naine jõuab esimesena orgasmini. Ja see ei jää ainukeseks korraks, sest naistel on supervõime saavutada järjest mitmeid orgasme. Kui mehe erektsioon eelmängu ajal ära vajub, võib see tekitada ärevust, aga õnneks on nende ebakindlate hetkede ennetamiseks lahendus olemas.

Erektsioonikreem on kaval abiline, mis aitab eelmängu ajal hoida mehe erektsiooni. Samal ajal kui mees naise kliitorit hellitab, stimuleerib kreem peenise verevarustust ja mõnutunne ei kao. Sportlased kasutavad maratoni ajal vedelaid spordigeele, kuna need imenduvad kõige kiiremini. Libido Jelly on turul esimene vedel kiiresti imenduv erektsioonistimulant. Toimeained hakkavad mõjuma juba mõne minutiga.

Komplektist leiad multifunktsionaalse kliitoristimuleerija. Kanna kliitorile libesti ja lõbusõit võib alata.


Komplektist leiad multifunktsionaalse imemisfunktsiooniga kliitoristimuleerija. Stimuleerija krooni sees olev keeleke vibreerib üles-alla ja pakub naudingutele vaheldust. Kanna kliitorile libesti ja lõbusõit võib alata.

Mehe naudingute võimsuse eest hoolitsevad komplekti kuuluv Libido Jelly erektsioonistimulant ja erektsioonikreem Golden Erect.

Kernex orgasmikomplektist leiad väikese, ent võimsa kliitori jaoks mõeldud kuulvibraatori, mis on varustatud 10 erineva vibratsiooniga.

Kernex orgasmikomplektist leiad väikese, ent võimsa kliitorile mõeldud kuulvibraatori, mis on varustatud 10 erineva vibratsiooniga. Kanna kliitorile vedel vibraator Vibroh. Masseeri, kuni geel on imendunud. Enamasti läheb selleks minut. Seejärel niisuta kliitorit libestiga ja lülita vibraator sisse. Vedel vibraator Vibroh lisab mehe peenisele kantuna särtsu ka tema jaoks. Erutusel aitab püsida Libido Jelly erektsioonistimulant.

Leia endale ja kallimale vallatut vaheldust Musta Pantri e-poest. Saadame sinu tellimuse diskreetselt pakituna.

Vallatuid naudinguid

Must Panter



Jaga
Kommentaarid