„Sa tahad seda, mida sul ei ole“ – just see on lause millega võiks kokku võtta „BITCHI“ uue osa. Saatejuhtidel on külas ilusalongi omanik ja iluentusiast Adriana Viks, kes on oma välimuses nii mõndagi muutnud ning räägib avameelselt, miks ja mida ta on kohendanud. Sama avameelselt räägivad oma ilukohendusest ka saatejuhid Brigitte Susanne ja Kristina ise.

Kuigi Adriana figuur ja välimus võivad olla paljudele ihaldusväärsed, rõhutab ta, et nii nagu paljudel naistel on ka temal oma kompleksid, millega pole kerge leppida. Samuti rõhutab ta, et kompleksi ei saa operatsiooniga n-ö ravida, vaid tuleks otsida algpõhjust. „Ma nutsin lihtsalt, mul oli nii kahju, et sa seda tegin, sest ma nägin õudne välja,“ meenutab Adriana esimest kokkupuudet ühe väga populaarse iluprotseduuriga.

Seega võetakse selles osas luubi alla kogu keha pealaest jalatallani ning räägitakse läbi, kes mida ja kuidas on enda juures kohendanud. Arutlusele tulevad ka naiste suurimad ilukompleksid ehk asjad, mida enda juures enim muudetakse. Selgub, kes naistest on rinnapartiid vähendanud, kes suurendanud ning kes ei teeks seda kunagi ja miks.

Jaga
Kommentaarid