Miks naised teise mehega hullama hakkavad?

Alguses on kõik ju nii särtsakas. Värske suhe on nagu tutikas auto – alguses särtsakas, aga varsti muutub igavaks. Kuni 30. eluaastani mulisevad naise libiido mahlad sama võimsalt kui meestelgi. Sealt edasi tuleb naisel seksiisu tikutulega taga otsima hakata. 40. eluaastates võib juhtuda, et libiido käib sama harva külas kui jõuluvana. Oma mees ei suuda enam kirge sütitada. Seks on lihtsalt nii rutiinne ja orgasmidest ei ole haisugi. Naiste jaoks on see ajaga suurenev mure, kui nende väljavalitu ei ole voodis suurem asi.

Ainult penetratiivse seksiga tulevärki magamistuppa ei too ja faktid räägivad enda eest. Enne laste saamist kipuvad naised oma mehi sagedamini petma kui mehed naisi. Lahutamine on muutunud aasta-aastalt üha tavalisemaks ja 74% lahkuminekutest on naise algatatud. Mis see siis on, millega naised rahul ei ole?

Kurjajuur – mehe põiepidamatus ja erektsioonihäire

Kas sina oled üks neist meestest, kes küsib oma naiselt midagi sellist: „Ma teen sinu jaoks kõik ja sa ei ole ikka rahul?“ Armastusel on viis keelt ja üks neist on primaarne. Kui naise esmane armastuse keel on füüsiline lähedus, siis briljantsõrmus ja lilled ei ütle talle, et mees teda armastab. Ilma kallistuste, hellituste ja seksuaalse läheduseta on naine suhtes rahulolematu. Ta ei tunne, et teda päriselt armastatakse.

Miks mehed ei suuda piisavalt füüsilist lähedust pakkuda? 20. eluaastates tuleneb see suuresti kogenematusest, kuidas naist päriselt rahuldada. Hiljem jätavad aastad oma jälje mehe seksuaalsele funktsionaalsusele, mis omakorda pärsib härra libiidot. Telereklaamis tundub nii armas, kuidas armastavalt naeratav abikaasa ulatab oma härrale tabletikese, et härra ei peaks öösel nii tihti põit tühjendamas käima. Päriselus käib sage urineerimisvajadus tihti koos erektsioonihäiretega. Suurenenud eesnääre on meeste jaoks pahanduste allikas.

Mehed saavad erektsioonihäired seljatada Kegeli harjutustega

Seda, et naised peavad pärast laste sünnitamist ja vananemise normaalse kõrvalnähuna oma vaagnapõhjalihaste toonust treenima, ei peeta imelikuks. Naiste tupekuulid on saanud erootikatoodetest tervisetoodeteks. Naine, kes ei ole tupekuule kasutanud, on väärikas eas hädas tilkuva põiega. Särtsakamas eas jääb ta ilma aga tugevatest orgasmidest, kuna lõtvunud lihastel on naise seksuaalsusele väga negatiivne mõju. Kui sa oled nagu enamik mehi, siis pole sa kunagi vaagnapõhjalihaste olulisusele mõelnud. Ent selles osas on mehed ja naised sarnased ning meestel on samuti vaagnapõhjalihased olemas. Vaata allolevalt pildilt, kus need asuvad (pelvic floor muscles).

„Tilkuv põis ja vilkuv erektsioon on suhtes tõsised pingeallikad“

Lõtvunud vaagnapõhjalihastega mehed on kimbus:

  • erektsioonihäiretega

  • põiepidamatusega

  • nõrkade orgasmidega

  • enneaegse seemnepurskega

Multiorgasmid ei ole ainult naiste privileeg

Lisaks vaagnapõhjalihastele on n-ö orgasmilihas häbemeluu-õndraluu lihas (PC - pubococcygeus). Kui sind huvitab, kus see täpselt asub, siis proovi poole pissimise pealt lõpetada. Need lihased, millega sa lõpetad, ongi PC-lihased. Toonuses PC avab täiesti uue naudingute maailma. PC-lihastega kontrollivad mehed seemnepurset. Treenitud lihastega mehed suudavad seemnepurske ja orgasmi teineteisest eraldada ja seeläbi erektsiooni hoida ning uuele ringile minna ilma vahepausita. Meestel on erektsiooniga kahte liiki muresid: kas läheb liiga kiirelt liiga heaks või erektsioon vajub ära. Uuringute järgi on suisa kuni 70% meestest kimbus enneaegse seemnepurskega. See on piisav argument oma sisemiste lihaste treenimiseks.

Mehed, tehke Kegeli harjutusi. Need toimivad!

Tilkuv põis ja vilkuv erektsioon on suhtes tõsised pingeallikad, ent neist on võimalik jagu saada. Uuringus osalenud meestest saavutas soovitud efekti suisa 75%. Seepärast on vaagnapõhjalihaste treenimine esimene asi, mida mees saab oma seksuaalse soorituse ja põiemure parandamiseks teha.

Vaagnapõhjalihaste treenimiseks tuleb peenist üles-alla tõsta, kasutades selleks sisemisi lihaseid. Harjutuste tegemiseks:

  • seisa peegli ees või lama voodis; võimekamad suudavad peenisega õhku tähestikku joonistada

  • ära hoia hinge tõstete ajal kinni ega kasuta muid lihaseid munandite ja peenise tõstmiseks

  • hoia tõstet 5 sekundit ja seejärel lõdvestu sama lühidalt

  • tee 10 tõstet 3 korda päevas

Tulemusi ei pea aastaid ootama

Sõltuvalt lihaste lõtvumise astmest kogevad mehed paremat erektsiooni ja põie kontrolli alates 4. treeningunädalast. Pikemaajalise treeningu tulemusel (3–6 kuud) on võimalik erektsioonihäiretest lõplikult lahti saada. See võib tunduda liiga hea, et olla tõsi, ent kliinilised uuringud kinnitavad, et treening toimib:

  • 40% meestel taastus normaalne erektsioon

  • 35,5% meestel paranes kontroll erektsiooni üle

  • 24,5% ei näinud muutuseid

Multiorgasmide nautimiseks tuleks treenimisel kasutada raskusi ehk Kegeli kuule.

Naiste jaoks on see ajaga suurenev mure, kui nende väljavalitu ei ole voodis suurem asi. Mehed – võtke oma vaagnapõhjalihaste treenimine südameasjaks. Tulemuste ootamise ajal vürtsita suhet vallatute seksleludega erektsiooni toetamiseks ja naisele naudingute pakkumiseks.

Leia endale ja oma kallimale parimad vallatustesahtli ulakused e-poest ja usalda enamuse arvamust, millised sekslelud täidavad oma eesmärki.

Saadame tooted diskreetselt pakendatult ilma viiteta pakendi sisule või allikale.

Vallatuid naudinguid!

Sinu

Must Panter

Jaga
Kommentaarid