Jannel diagnoositud silma melanoomi ravi on vähiravifondi ajaloo kalleim, makstes ligi 50000 eurot kuus ehk 1800 eurot päevas. Aga Janne elab täiel rinnal ja valmistab laululapsi suviseks laulupeoks ette.

Ta kirjutab:

„Olen südamest tänulik: ravi on küll väga-väga kallis, kuid hoiab haigust endiselt kontrolli all. Talv ja kevad on olnud igapäevaselt toimekad mitmel rindel, rõõmu on toonud nii laulupeo proovid, minu hoolivad õpilased, koorikontserdid kui ka minu pere ja isiklike laste tegemistest osasaamine. Mul on tunne, et mind on õnnistatud lastega, kelle ema olla on suur õnn ja privileeg. Rõõmule tasakaaluks on olnud ka sügavat kurbust - saatsin hiljuti igavikuteele oma isa. Mõtlen ikka, hea et niipidi…Ja tänutunne on suur, sest isa oli see, kes tõi mind muusika juurde.

Suvele lähen vastu aga rõõmsalt ja lennukalt, noorte laulu- ja tantsupeo „Püha on maa“ ootuses. Tahaksin juba väga näha neid tuhandeid säravaid silmi laululaval! Aitäh, minu toetajad, see saab teoks vaid tänu teile! Olge hoitud!“

TOETA JA JAGA!

Kutsume kõiki inimesi ja ettevõtteid üles toetama Janne ravi sihtotstarbelise annetusega, mille märksõnaks „Janne raviks“. Iga euro loeb!

Jaga
Kommentaarid