53 protsenti naistest vastasid, et eemaldavad intiimpiirkonnast regulaarselt karvu, vähemalt osa neist, kui mitte kõiki. 11 protsenti naistest seevastu tunnistasid, et võtavad karvaeemalduse ette vaid eriliste sündmuste puhul.

Kõige populaarsem karvaeemaldusmeetod oli klassikaline raseerimine, millele järgnes vahatamine professionaali käe all. Keemilised karvaeemaldusvariandid, nagu spetsiaalsed kreemid, olid nimekirjas viimasel kohal. 7 protsenti naisi ütlesid, et nad on lasereemalduse usku ja 26 protsenti väitsid, et nad trimmivad oma karvakesi regulaarselt.

3 protsenti naisi tunnistasid, et nemad ei pööra oma intiimpiirkonna karvakasvule tähelepanu ja lasevad asjadel olla nii, nagu loodus ette näinud on.

Peaaegu 70 protsenti naistest, kes eelistavad oma karvakesed eemaldada, tõdesid, et otsust on mõjutanud meedia, filmid, televisioon, kuulsuste sõnavõtud ja ka pornotööstus. 64 protsenti naistest tõid välja, et eelkõige on mõjutavaks faktoriks nende kaaslane.

„Mu kaaslane häbistas mind keskkoolis karvakeste pärast ja olen sellest ajast peale neid eemaldanud,“ tunnistas üks naine. Selliseid vastuseid oli palju, kus naised rääkisid, et nende otsust on mõjutanud minevikus ekspeikalt saadud kommentaar.

LGBTQIA+ kogukonda kuuluvad vastanud olid oma intiimpiirkonna karvakestega rohkem rahul, kui end heteroseksuaalseks märkinud vastanud.

Uurides küsitluses intiimpiirkonna väljanägemise trendide kohta, oli selgelt näha, et mõned moesuunad tulevad tagasi, alates peenikestest „maandumisradadest“ kuni korralike „puhmasteni“. Suurem osa vastanutest aga nõustusid, et trendid ei ole olulised - loeb naise enda soov.

Allikas: PureWow