Masturbaator pakub põnevat vaheldust, vibreerib, keerleb, pöörleb, imeb, on struktuurne, pehme, niiske ja tihe. Masturbaatorite populaarsus kasvab peadpööritaval kiirusel. Need ajad on ammu möödas, mil masturbaatoreid kasutasid üksnes ema keldris elavad poissmehed. Hinnanguliselt omab sekslelu 74% meestest.

Turul on igasuguseid masturbaatoreid, mis on ülehinnatud, lahjad ega täida oma eesmärki. Tutvustame sulle 2023. aasta populaarseimaid masturbaatoreid, mis on saanud meeste endi heakskiidu kas Amazonis või elukutseliste sekslelude testijate poolt. Jah, selline amet on olemas! Nemad on poeletid läbi kamminud ja sinu ülesanne on nüüd vaid nautida!

Cobra Libre II masturbaator on teile, härrad, kelle erektsioon ei ole enam endine. Cobra Libre võimsad vibratsioonid on suunatud peenisepea stimuleerimiseks ja viivad naudingu järgmisele tasemele. Cobra ei liigu mööda peenist üles-alla, vaid tegutseb usinalt peenise kõige tundlikumal osal. Tal on kaks võimast mootorit, mis pakuvad sulle orgasmilaineid 11 erineval režiimil: madalast nurrumisest võimsa mürinani.

Jammyjob Extreme on suurepärane masturbaator igapäevaseks kasutamiseks. Extreme sisemine tunnel on struktuurne ja tihe nagu neitsi. Ta on saanud Amazoni kasutatajate lemmikuks, sest teda on väga käepärane käsitseda. Masturbaatori tipus on ava, mis teeb tema puhastamise väga lihtsaks. Kanna masturbaatori avale libestit ja naudi.

See on üks vähestest masturbaatoritest, mis sobib hästi meestele, kellel on raskusi erektsiooni saavutamisega. Hot Octpus Pulse võimas mootor suunab mõnuvibratsioonid peenise frenulum’ile. Frenulum on mõnunärve täis ülimalt tundlik ala peenise alumisel poolel peenisepea taga. Seda nimetatakse ka peenise kliitoriks. Frenulum’i stimuleerimine kulmineerub võimsamat tüüpi orgasmiga. Kui sa tahad midagi uut proovida, siis on patenteeritud tehnoloogiaga Hot Octopus Pulse just sinule.

Pearl pöörlev ja vibreeriv eesnäärme vibraator stimuleerib sind 14 erineval režiimil. Ta pöörleb seitsmel erineval kiirusel ja tal on seitse erinevat vibratsioonimustrit. Pearl on geniaalne, kuna tema põhi hoolitseb ka munandite mõnu eest. Pearl on veekindel, valmistatud nahalaadse tundega meditsiinilisest silikoonist, puldist juhitav kuni kümne meetri kauguselt ja USB-laetav.

Vana hea klassika: ühelt poolt nagu naise vagiina ja teiselt poolt nagu anus. Jammyjob kahepoolne masturbaator on ideaalne mehele, kes armastab vaheldust. Jammyjobi sisemus on tihe, struktuurne ja pakub autentset elamust.

Leia endale vallatut vaheldust Musta Pantri e-poest. Saadame sinu tellimuse diskreetselt pakituna üle kogu Eesti.

Sinu

Must Panter

Jaga
Kommentaarid