2017. aastal teadusajakirjas Plos One avaldatud uuring leidis, et inimesi, kellele meeldib piirideta seks on palju rohkem kui me arvame. Uuringust selgus, et umbes 20 protsenti küsitletutest ütles, et on oma partnerit kinni sidunud või olnud seksi ajal ise kinni seotud. Umbes 15 protsenti vastas, et nad on oma partnerit mänguliselt piitsutanud või seksimängu osana piitsutanud. Kolmandik aga teatas, et on oma partnerit seksimise ajal – konsensuslikult loomulikult – peksnud või seksi ajal ise peksa saanud. Numbrid näitavad, et inimestele pole valuvõtetega seks miski tabuteema.

Wildberry.ee poest on võimalik soetada nendeks aina valgemaks minevateks kevad- ja suveöödeks palju põnevaid S&M mänguasju, riideid ja mänge.

BDSM stardikomplekt on hea kingitus armsamale, et koos avastada hallide varjundite maailma.

Avastage teineteise ulakas pool fantaasiakomplekti abil: stardikomplekt sobib hästi algajatele, andes võimaluse ühiselt tutvuda S&M mängudega ja viia ellu oma hulleimad fantaasiad.

Kõnni selle mänguga otseselt filmi „50 halli varjundit“ jälgedes. 24 mängukaarti annavad juhiseid hullumeelseteks ideedeks. Kaasasoleva mündi viskamine otsustab kumb teist on domineeriv ja kumb on alluv pool. Komplekti kuulub 13 fetišaksessuaari kõige metsikumate fantaasiate elluäratamiseks. NB! Mäng on inglise keeles

Jaga
Kommentaarid