„Siin on mõned imelised kohtingulood päris elust, meeste vaatest ja naistega:

1. Üks tüdruk ei näinud oma pildiga üldse sarnane välja ja selgus, et ta üritas mulle mingit rumalat püramiidskeemi müüa.

2. Tinderist kohtinguks võetud tüdruk varastas minu asju, kui ma magasin.

3. Viisin ilusa tüdruku kohtingule, aga selgus, et ta oli abielus ja kasutas kohtingurakendust uute sõprade leidmiseks.

4. Ta võttis solvanguna, et pakkusin, et tasun tema joogi eest ja süüdistas mind selles, et ma arvan, et ta on vaene, ahne ja, et ei suuda ise oma joogi eest maksta. Hiljem ta küll leebus ja meil oli imeline öö.

5. Pakkusin, et jagame arve pooleks, kuid ta võttis seda solvanguna, tõusis lauast ja jalutas minema. Alkoholi ei tarbitud.

6. Tüdruk üritas mind kahtlase usugrupiga liituma panna. Esimesel kohtumisel palus tema n-ö mentor kirikus allkirjasta liitumistaotlus, mis sisaldas ka kohustust teha igakuiseid annetusi. Loobusin võimalusest.

7. Tema kohtingule liitusid tema sõbrannad, ta ise lõpetas purjuspäi ühe mehega suudlemise, jättes mulle umbkaudse 400-eurose arve, mis sisaldas ka tema sõprade arveid. Sattusin sama tüdrukuga uuesti kokku, kui ta sattus kaks aastat kandideerima minu alluvusse sekretäriks. Loobusin kandidaadist, paludes tal arve tasuda.

8. Naine, kellega Tinderis tutvusin, ilmus kohale joobes, magas tualetis kaua aega ja oksendas kõikjale. Lahkusin, tasudes arve ilma teda teavitamata.

9. Imeilus tüdruk, kellega kohtusin lennukis, lõhnas ebameeldivalt kala järele. Pidin seda lõhna taluma 8 tundi.

10. Tüdruk arvas, et ta peaks oma ema kohtingule kaasa võtma. Selgus hoopis, et nad mõlemad on huvitatud.

11. Naisel olid Tinderis pildid noorusaegadest ja päriselus oli ta võtnud juurde +40kg ja hooletusse jätnud enda välimuse. Palusin tüdrukul võtta ennast kokku ja end korda teha. See oli meie viimane kohtumine.

12. Peale tormakat ööd hotellis küsis ta, kas mulle sobiks, et kohtuksime edaspidi nii ja kui palju ma talle selle eest kuus maksaksin. Vähemalt oli esimene kord tasuta. Antud mudel aga ei sobinud mulle.