Omavaheline suhtlemine on kadunud

Suhtlemine on iga suhte alus. Kui suhte alguses räägite te omavahel palju ja kõigest, siis aja möödudes märkad sa, et suhtlemine polegi enam nii lihtne, kui varem. Aga kui te ei räägi, kuidas sa siis tead, mida teine mõtleb, tunneb või oma elus läbi elab?

Üks peamistest lahkuminemise põhjustest ongi suhtlemisepuudus, millest saab tõeline müür kahe inimese vahel.

Sa pidasid teda enda omaks

Millal sa viimati teda kiitsid? Millal sa ütlesid, et ta on ilus ja näeb hea välja? See on tegelikult väga tähtis, sest see muudab teie omavahelist suhet paremaks. Üldiselt öeldakse selliseid asju suhte alguses, hiljem kaob see harjumus ära tasapisi, sest te olete nagunii ju koos.

Pole tähtis, kui kaua te juba omavahel koos olete, tähtis on, et teine inimene teaks, mida sa oma südames tunned. Kui sa ei räägi, siis ta ei saa seda teada. Võib-olla tahab ta seda kuulda ja kui sina temaga ei räägi, leiab ta kellegi teise, kes seda teeb.

Liiga madal enesehinnang

Kui sul on liiga madal enesehinnang, võid sa kogu oma suhte ise ära rikkuda. Sa leiad, et sa ei ole piisavalt hea, hakkad oma partnerit ja tema lähenemiskaitseid vältima. Pidev ebakindlus rikub samuti normaalse suhtlemise ära.

Rahaprobleemid

Rahaprobleemid on ühed peamistest põhjustest, mis tekitavad pingeid ja tüli kahe inimese vahel. Kui üks partneritest ei teeni piisavalt või teine kulutab mõtlematult, ongi probleem käes.

Truudusetus

Petmine ei tähenda seda, et armastust enam ei ole. Truudusemurdmine tähendab seda, et suhtes on midagi lahti, näiteks mõni lahendamata probleem.

Teise soovide ja vajaduste eiramine

Igal elusolendil on oma emotsionaalsed ja füüsilised vajadused. Kui sa seda ei mõista, siis kaotad sa oma suhte. Inimesed tahavad tunda lähedust oma kaaslasega, ilma selleta ei ole suhtel mõtet. Nad vajavad toetust ja kindlustunnet, kui maailm nende ümber peaks kokku varisema. Teadmist, et siis on keegi, kelle peale nad võivad loota. Kui sa ei suuda vastata nendele elementaarsetele vajadustele, võid sa kaotada oma elukaaslase.

Valed

Kõige hullem ilmselt ongi elada inimesega, kes sulle otse silma valetab. Oled sa juba olnud sellises suhtes? Usaldus on iga suhte alus, ilma usalduseta pole suhet.

Omavaheline sobimatus

Alguses võis teie suhe olla ilus ja kena. Te saite omavahel hästi läbi. Aja möödudes aga selgus, et kumbki teist pole rahul.

Allikas: Kodused Lood