Avaldame Naisteka lugeja kogemuse:

„Kahjuks on ka endal viimase aasta jooksul kogemused, et lisaks tugevasti tõusnud hindadele, ei saa väljas süües enam ka kõhtu üldse täis. Viimane kord oli minu jaoks juba liig - läksime enda teada suht heasse restorani sünnipäeva tähistama. Seal aga tuli roogi oodata üle tunni ja road toodi lauda mitte korraga, vaid ühekaupa. Ehk siis, ühist söömist polnudki. Kui mulle mu toit toodi, siis vaatasin, et taldrik on ju tühi!

Pärast kahvliga pooltühja taldriku üle kraapimist korises kõht endisest veelgi hullemini.

Arvasin, et toovad siis prae eraldi potiga lauda, kuid selgus, et too sisuliselt tühi taldrik pidigi olema kogu „praad“. Pärast kahvliga pooltühja taldriku üle kraapimist korises kõht endisest veelgi hullemini. Ei viitsinud tolles „restoranis“ enam olematut sünnipäeva üritada tähistada, maksime kolmekohalise arve mitte millegi eest, tõusime kogu seltskonnaga lauast ja sõitsime poodi. Ostsime sealt endale uhked road ja tordi ning siirdusime koju, kus korraldasime lõpuks selle päris õige sünnipäevapeo, mis meil restoranis kahjuks saamata jäi.“