Kolme tähemärgi esindajaid on ees ootamas väga head üllatused. Kes need on?

SÕNN

Alanud nädal toob Sõnnile väga suurt rahaõnne kaasa. Raha on juba tema poole teel. Peale aprillikuu noorkuud sisenes Päike Sõnni märki, tuues talle sellega head õnne kaasa ning andes talle jõudu ja energiat. Ka Veenus toetab Sõnni kõikides ettevõtmistes, tegutsedes hetkel Sõnni raha sektoris. Mitmed head võimalused on tekkimas. Kui sa oled sündinud Sõnni tähtkujus, siis usu oma õnnetähte, järgmine nädal võib sind rikkamaks teha, kui eales varem. Praegusel hetkel oled sina kõige suurem õnneseen.

KAKSIKUD

Veenus on sinu märgis ja külvab su üle hea õnnega. Tänu sellele haarad sa kõikidest headest võimalustest kinni ja võid üheainsa nädalaga teenida suurt kasumit tänu mitmetele headele kokkujuhtumistele. Sul ei ole vaja mitte millegipärast muretseda, sest raha tuuakse sulle lausa kandikul kätte. Piisab ainult soovida. Kasuta Veenuse energiat selleks, et soovida seda, mida sa tahad ja su soovid täidetakse. Head uudised ei ole enam kaugel.

VEEVALAJA

Veenus toetab sind sellel nädalal nii palju, kui võimalik. Ta toob sulle kaasa häid võimalusi, millest sa pead kohe kinni haarama ja tegutsema ilma pikemalt mõtlemata. Merkuur on hetkel küll retrograadis ja see võib sind panna muretsema aga hea õnn saadab sind, seega ära karda ja kõik läheb hästi. Su majanduslik seis hakkab paranema ja tänu sellele võid sa juba suuremaid tulevikuplaane elada ja lõpetada muretsemise oma raha pärast.

Suur rahaõnn saadab neid tähemärke 21. aprillist kuni 15. maini.

allikas: Kodused Lood

Jaga
Kommentaarid