Noor naine räägib, et nägi oma esimest UFC matši (Ultimate Fighting Champinship) kahe naisvõitleja vahel viis aastat tagasi oma tollase kallima ühikatoas televiisorit vaadates.

„Me olime mõlemad veel kogenematud ja seks oli väga kohmakas. Aga kui vaatasime neid kaht kartmatut atleeti teineteisega TV-s võitlemas, tundsin väga suurt erutust. Meil oli pärast seda imeline seks ja ma sain oma tollase mehega siis ka esimese orgasmi,“ meenutab naine. „Ka mu kallim pani seda tähele ja viskas nalja, et paneb nüüd iga kord MMA matši mängima, kui tahab seksida.“

Naine tunnistas, et mõnda aega oli neil lõbus, aga suhe ei kestnud väga pikalt. Vallalisena avastas ta end iga kord MMA-d vaatamast, kui tundis igatsust läheduse järele. „See oli ainus viis, kuidas jõudsin garanteeritult orgasmini,“ kirjeldab ta. „Probleem tekkis aga siis, kui peagi avastasin end MMA-d vaatamas mitu korda päevas. Tänaseks on see kestnud viis aastat ja ma vaatan seda vähemalt kolm korda päevas. Ma ei ole kunagi pornot vaadanud ja ma ei tahagi, sest kardan, et satun ka sellest sõltuvusse.“

Ta kurdab, et paljud mehed flirdivad temaga ja kutsuvad teda välja, aga ta ei julge neile jaatavalt vastata, sest kardab oma sõltuvusest rääkida ja pelgab, et ei suuda sellest ise vabaneda. Noor naine pöördus oma murega suhteeksperdi poole, kes tõdes, et masturbeerimise sõltuvus takistab tal suhet loomast.

„Keskendu hea sotsiaalelu loomisele ja püüa vältida seda, et nii suure osa ajast üksinda oled. Kui enda jaoks tavalisi mustreid murrad, väldid ka päästikuid, mis sind sõltuvustegevusele kannustavad,“ kõlas eksperdi kirjalik nõu.

Kõigil, kellel on sarnaseid sõltuvusmuresid, soovitas spetsialist konsulteerida ka arstiga, sest sõltuvuse varjus võib olla peidus depressioon, ärevus või emotsionaalne valu.

Allikas: The Sun