Igalt ostult raha tagasi -3%!

Prisma Konto maksab raha tagasi igalt ostult, ükskõik kas käid poes vaid korra kuus või iga päev, kulutad ühe euro või suisa sadu. Iga ost loeb ja suuremad ostud loevad rohkem. Nimelt on Prisma Konto süsteem kolmeastmeline, võimaldades ostudelt raha tagasi saada 1–3%. Astmelt astmele liikumine on niisama lihtne ja loomulik kui trepist ülesminek. Sina käid lihtsalt poes ja registreerid iga ostuga oma Konto. Kui oled kuu aja jooksul Kontoga registreeritud oste teinud kuni 100 euro eest, saad järgmisel kuul raha tagasi 1% ostusummast. Kui sinu ostusumma jäi 250–400 euro vahele, saad tagasi 2%. Kui ostusumma ületas 400 eurot, kukub järgmisel kuul sinu Kontole 3% ostusummast.

Palgapäev on kord kuus

Kujuta ette, et saaksid palka iga päev eelmise päeva tehtud töö eest. Kättesaadav raha oleks siis ju kolmkümmend korda väiksem võrreldes kord kuus makstava palgasummaga. Nii väikseid summasid ei paneks õieti tähelegi ja nii kuluksid need käest veel enne, kui millekski suuremaks koguma hakata jõuab.

Õnneks maksab Konto sulle palka kord kuus sinu eelmise kuu ostusumma pealt. Nii on sul võimalik kokku koguda kõik kuu jooksul tehtud ostud ning kogusumma pealt tagasi teenida kordades rohkem kui päeva kaupa jupitades.

Kui palju Konto raha sul on?

Sinu Konto jääk ja käesoleva kuu ostutase on näha sinu ostutšeki allosas, seda juhul, kui olid ostu eest tasudes ikka Konto registreerinud. Kontole kogunenud rahal saad silma peal hoida ka Prisma kodulehel oma Kontosse logides. Sealt näed ka, kui palju Konto sulle eelmistel kuudel raha tagasi on maksnud ning kui palju käesoleval kuul veel osta on vaja, et järgmisele tasemele liikuda.

Konto raha teavituskirja saad tellida ka oma meilile, nii on sul iga kuu algul ülevaade mugavalt silme ees. Pane tähele, et Konto raha kehtib 12 kuud alates selle tekkimisest, nii et ära kogutud raha kasutamisega liiga kaua ka venita.

Kuidas kasutada Konto raha?

Konto raha on nagu päris raha, mida saad kasutada Prisma kauplustes ostude eest tasumiseks. Konto raha kasutamiseks pead lihtsalt kassapidajale ütlema, et soovid tasuda Konto rahaga. Pane tähele, et Konto rahaga saad ostu eest tasuda 99% ulatuses, seega väikese summakese pead ka omalt poolt panema.

Ka iseteeninduskassas saad Konto rahaga maksta. Selleks tuleb lihtsalt iseteeninduskassade juures abiks olev müüja kutsuda, tema aitab sind hea meelega.

Kui palju sina järgmisel kuul Konto raha teenid?

Kui külluslikuks sinu järgmise kuu Konto palgapäev kujuneb, sõltub sinu selle kuu ostudest. Kui koondad oma ostud Prismasse, hankides sealt nii igapäevase toidukraami kui ka esmatarbed, rõivad-jalatsid, koolitarbed, kodutehnika ja spordikaubad, teenid kindlasti rohkem raha tagasi kui oste mitme poe vahel jagades, aja kokkuhoiust rääkimata. Lihtsalt tee oma ostud Prismas, registreeri Konto iga ostuga ning hoia Kontol silm peal, et Konto kolmest tasemest viimast võtta!

Liitu Prisma Kontoga või vaata oma Konto palgasummat siin.

Jaga
Kommentaarid