Kingisoovitus #1 Kliitorimassaaž on mehe salarelv naise hullutamiseks

75% naiste orgasmidest on just nimelt kliitoril, kus asub ligi 10000 närvi. Kliitorimassaaž on oluline, et naine saaks hullamise ajal võimsa orgasmi. Käe või keelega kulub selleks ligi 20 minutit. Vibraatoriga vaid mõni minut. Ära unusta kliitorile rohkelt vee baasil valmistatud libestit panna. Satisfyer Double Luxury Sinu ja Tema vibraator stimuleerib suguühte ajal naise kliitorit ning g-punkti. Vibraator on juhitav kas puldist või äpist ja seda ka maailma teisest otsast. Mees naudib penetratsiooni ajal tihedamat tunnet ning seda, kuidas kallim tema käte vahel hullub.

Kinkekomplektist Sex Bomb leiad jalgevahelt avatud stringid ja vedela vibraatori, mis kutsuvad mängima! Mehed armastavad silmadega ja seksikas pesus naine just seda pakubki. Vedel vibraator viib erutustunde kulminatsioonini ja teeb pool tööd mehe eest ära.

Loveboxx on ideaalne kingitus naisele, kes soovib kõiki oma keha naudingupunkte stimuleerida. Pakitud luksuslikku kinkekarpi.

kinkekomplektist leiad:

  • vibraatori g-punkti või anaalstimulatsiooniks

  • dildo g-punkti või anaalseks stimulatsiooniks

  • puldiga juhitava g-punktil vibreeriva tupekuuli, millega kas või toa teisest otsast naist hullutada

Kingisoovitus #4 Pikem erektsioon, et ka naine jõuaks orgasmini: erektsioonikomplekt Rock Hard

Kuna mehed jõuavad orgasmini oluliselt kiiremini, on suureks abimeheks naise järele ootamisel peeniserõngad, mis pikendavad erektsiooni kestust ja jäikust. Eriti mõnusad on peeniserõngad, mis vibratsioonidega masseerivad hullamise ajal naise kliitorit ;). Komplektist Rock Hard leiad vallatu vibreeriva Tango, mida saab kasutada anaaltapina, vibreeriva peeniserõngana, mis stimuleerib hullamise ajal naise kliitorit, või hoopis g-punkti vibrokuulina. Lisaks on komplektis looduslikud Rock Hardi erektsioonikapslid.

Kingisoovitus #5 Vallatu kraapimispilet Scratch & Sex

Scratch & Sex on klassikaline kraabi ja võida mäng, kuid vürtsikate auhindadega. Kraapige iga päev üht piletit ja avastage uued vallatud poosid, mida voodis katsetada. Vaheldust armastame me kõik! Piletipakis on kraapimislõbu 7 päeva jagu.

Naistele meeldib mees, kes haarab kontrolli. Kinniste silmadega on naudingud kordades võimsamad. Mulberry siid paitab nahka, samal ajal kui jalgevahelt avatud sekspesu kütab kirgi.

Leia enda ja kallima jaoks parim seksikas kingitus Musta Panteri e-poest

Vallatuid naudinguid!

Jaga
Kommentaarid