Pitt ja Paltrow olid paar aastatel 1995–1997. „Kui me lahku läksime, muutus minu sees miski... igaveseks. Tol päeval murdus mu süda,“ rääkis Paltrow mõni päev pärast seda, kui Pitt abiellus sarja „Friends“ staari Jennifer Anistoniga.

Nüüd, taskuhäälingusaates Call Her Daddy paljastas Paltrow, et see oli toona „suur armastus esimesest silmapilgust“. Paltrow ja Pitt kihlusid kaks aastat hiljem, kuid kihlus jõudis kesta vaid kuus kuud. Nüüd paljastas näitlejanna, et tegemist oli tema algatusega, sest tal oli „palju areneda“.

„Kui ma tagasi vaatan, olin tõesti laps, lapsikum kui 22-24-aastased, keda praegu kohtan. Ma ei olnud tõesti uurinud, kes ma olen, mis on minu jaoks oluline või millised on minu piirid,“ avaldas näitlejanna.

Vaatamata kihluse tühistamisele ütles Paltrow, et ta oli lahkuminekust täiesti murtud. „See oli tol ajal õige, kuid see oli tõesti raske,“ lisas ta. „Ta oli minust üheksa aastat vanem, nii et ta oli palju rohkem … ta teadis, mida tahab ning oli valmis selle nimel tegutsema, samal ajal, kui mina alles otsisin oma kohta.“

allikas: Bustle.com