Kuid nagu igaks asjaks, nii on ka ideaalseks eneserahuldamiseks vajalik õige tehnika. Kui toimivad nipid pole ise aegade jooksul välja kujunenud, siis paneme siinkohal kirja neli läbiproovitud ja tulemust toovat nippi, kuidas endale parim orgasm pakkuda.

Millised on siis need neli poosi, milles iseendaga kõige parem hullata on:

Jõuline

Põlvitage voodil, reied laiali, ja toetuge end puudutades vastu seina. See soolopoos annab teile VIP-juurdepääsu omaenda kehale, võimaldades kasutada väliseid või sisemisi vibraatoreid ning selles asendis paneb vaagnapiirkonna täiendav verevool teie sisemise mootori tööle. Lisaks on teil vabad käed „tüdrukutega“ mängimiseks.

PS Kui teie voodi pole vastu seina, liikuge julgelt diivanile. Proovige ka Satisfyer vibraatoreid!

Märg ja metsik

Ei ole see pesemine või duši all enda rahuldamine. Proovige hoopis niimoodi: tõstke seistes üks jalg vanni servale, nüüd puudutage oma kliitorit sõrmedega või masseerige eemaldatava dušiotsikuga. Püsti seismine tähendab, et tõmbate vaagnalihased pingule ja saavutate suurema orgasmi ning kuna teie jalad on nii paljastatud, voolab soe vesi üle kehaosade, mis harva armastust saavad. Kasutage „abimehena“ sõrmevibraatorit.

Vana ja ustav

Lamage voodil näoga ülespoole ja kui olete oma kuuma koha leidnud, kahekordistage naudingut, haarates kõvera sisemise vibratsiooniga vibraator, et stimuleerida samaaegselt G-punkti. Nüüd langetage ka pea üle voodiserva! Saabub segunenud „O“ (nii G-punkt kui ka kliitor), veri voolab pähe ja tekib ülimalt kõrgendatud tunne ...

Üllatuse sensatsioon

Lamage voodil näoga allapoole, selg kumerdunud, ja kergitage tagaosa kergelt õhku. Nüüd sirutage oma mittedomineeriv käsi jalgade vahelt tahapoole ja puudutage sel viisil kliitorit. Selle tunde veelgi paremaks tegemiseks muutke viisi, kuidas tavaliselt kliitorit puudutate. Kui olete üles-alla tüdruk, proovige silitada diagonaalselt, või kui lähete tavaliselt otse peale, õrritage end sõrmeotsaga kliitori ümber tiirutades, tekitades ootusärevust ja stimuleerides kaudselt oma närvilõpmeid, kuni te seda enam välja ei kannata. See on iseendaga nagu seksika võõraga mängu mängimine. Abistava vahendina võiks proovida VibePadi.

Kui neist soovitustest jäi veel väheks, siis tulge ja tutvuge laiema valiku eneserahuldust pakkuvate vahenditega Wildberry kodulehel: www.wildberry.ee

Jaga
Kommentaarid