Parim kink on ise tehtud

Margit usub, et emadele valmistabalati rõõmu miski, mis on laste enda kätega valmistatud – ise joonistatud kaart või ise tehtud kook.

Ka ise nopitud lilled ja neist tehtud kimp on südantsoojendav kingitus.
Ja miks mitte lasta emal kauem magada, et ärgates ootaks teda ilus kimp ja kaetud laud?

Kes soovib midagi erilisemat teha, on võimalik ise teha ka ilutooteid. „Näiteks kehakoorija – võta meresool, lisa sinna mett, sega kokku ning pane purki. Purgile saab peale panna kleebise, kuhu saab kirjutada südamliku pöördumise,“ juhendab ta.

Mälestused teevad südame soojaks

Margit toob ka välja, et meil kõigil on kindlasti kogunenud telefonidesse ja muudesse seadmetesse palju pilte koos oma emaga.

Ta soovitab need pildid välja printida ja need ägedad hetked ära raamida ja teha näiteks mälestuseks üks kollaaž.

Emadele saab kinkida ka elamusi, näiteks spaa külastus või kino. „Ühiselt veedetud hetked on olulised,“ usub Margit. Ta toob näiteks, et emaga võiks minna matkama, piknikule, kinno, muuseumisse, spaasse.

Mõte on see, mis loeb!

Margit paneb südamele, et kingituste peale ei pea kulutama üüratuid summasid. Mõte on see, mis loeb. „

Kingituste eesmärk on olla tänulik, märgata enda lähedasi, valmistada neile rõõmu ja kui sa oled kingitust tehes mõelnud kingisaaja peale, siis see kindlasti paistab kingitust üle andes ka välja,“ lisab ta.

Lõpetuseks soovitab Margit võtta, sõltumata kingist, pühapäeva hommikul enda ema ümbert kinni, kallistada teda ja sosistada kõrva, kui armas ta sulle on.