On vaid mõned üksikud koosviibimised, kui seksi teemat ei puudutata. Enne vägijoogi tarvitamist on seks tabuteema ja oleme ausad, eks see olegi igaühe privaatne asi. Õhtu lõpuks lastakse loom puurist välja ja siis tahaks infot otseallikast. Teine põletav küsimus, mida eestlased ostavad, käib esimese küsimusega käsikäes. Naisi huvitab rohkem, mida teised eestlased magamistoas teevad?

Eestlane on oma loomuselt diskreetne ja võrreldes lõunaeurooplastega vaoshoitud. See peegeldub ka meie magamistubades ning seksi abivahendites. Alustame sellest, et meestel hakkavad randmed valutama ainuüksi mõttest, et peavad oma naise kliitori orgasmini mudima. See teadmine, et ilma kliitorit stimuleerimata kuni 95% naistest jääb orgasmita, ei tule kellelegi väga suure uudisena. Veel hiljuti arvati, et kliitoril on ainult 8000 mõnu närvi, mida on siiski kaks korda rohkem kui peenisel. Tänaseks on teadlaste loendus jõudnud 15 000 mõnunärvini.

Mis siis mehe voodis heaks teeb?

Kui naistelt küsida, mis teeb mehe voodis heaks, siis eelkõige ülistatakse mõne seksijumala suurepärast tehnikat. Mitte ükski naine ei ole veel oma meest parimaks tituleerinud. See tuleb ilmselt sellest, et püsisuhtes ei viitsita enam nii palju panustada ja tekib rutiin. G-punkti kontseptsiooni tutvustati laiemale üldsusele alles 1982. aastal. Mõelda vaid, et inimesed jõudsid enne kuu peal ära käi. Vaginaalne orgasm tundub teistsugune kui kliitoriorgasm, ent tegelikkuses ei ole G-punkt eraldiseisev seksuaalorgan. Nendel õnnelikel naistel, kes oma mehega penetratiivselt seksides orgasmini jõuavad, ulatuvad kliitori mõnunärvid vagiina seinani. Seega, kui naine jõuab orgasmini tupesisese stimulatsiooni tulemusena, siis on see nii sellepärast, et tegelikult stimuleerib peenis kliitori mõnunärve, mis ümbritsevad tupekanalit. Nii lihtne see ongi.

Mis on kõige müüdavam erootikapoe kaup?

Kõige ihaldatumad erootikapoe tooted on kliitori stimuleerijad. Neid ostavad naised iseendale üksinda nautimiseks ja ma kiidan neid selle eest! Kui naine ise tunneb teed oma orgasmi võlumaani, siis oskab ta ka oma mehe sinna juhatada. Ka mehed ostavad oma kallimatele reeglina kliitori stimuleerijaid. Soovitan meestel tupeseksile vürtsi juurde lisada vallatute abivahenditega.

Pretty Love kliitori ja G-punkti stimuleerija võtab kõik 15 000 mõnunärvi korralikult ette. Kolm ühes sekslelu masseerib G-punkti, pikendab erektsiooni kestust ning vibreerib kliitoril 10 erineval režiimil. Midagi enamat ei oskakski üheltki mehelt voodis küsida, kui et hoia erektsiooni ning viia mind orgasmini.

Veidike mängulisem viis naise erootiliste närvide masseerimiseks on kasutada selleks Pretty Love sõrmevibraatorit. Sõrmevibraatoriga saad õrritada nii kliitorit, G-punkti, nibusid kui ka anust. Pretty Love on varustatud 10 erineva vibratsioonimustri ja -tugevusega. Naudingute alguses on õrnemad vibratsioonid mõnusamad. Pärast mõningast nautimist tahad sa tugevamat stimulatsiooni ja Pretty Love on selleks valmis.

Nendele naistele, kes alles avastavad enda jaoks kliitoriorgasme, on kindla peale minek Satsifyer Pro 2 Vibration stimuleerija uusim mudel, mis vibreerib ja imeb kliitorit. See on esimeseks seksleluks hea valik, kuna mõni naine armastab kliitori imemise tunnet, teine aga otseseid vibratsioone. Pro 2 pakub mõlemat.

Vallatuid naudinguid ja orgasme täis päevi!
Inna

Jaga
Kommentaarid