Just nii juhtus ka Crystellega, kes suure taaskasutusfännina leidis kasutatud rõivaste poest maailmakuulsa Hermes Birkin sarnase koti, millel oli omanäoline kiri-„You Fake Like This Birkin“ (sa oled sama võlts nagu see kott siin- toim.) Julge sõnumiga kott võlus naist kohe ning ta ostis selle.

Koju jõudes avastas ta koti taskust aga tänukaardikese, mis oli adresseeritud maailmakuulsale näitlejannale. Nimelt oli koti autoriks noor disainer, kes oli saatnud selle oma suurele iidolile Jennifer Hudsonile tänutäheks. „Ma loodan, et sa naudid selle koti kandmist sama palju kui mina selle valmistamist,“ seisis pühendus kaunil tänukaardil.

Koti uus omanik Crystelle oli nähtust äärmiselt üllatunud ning jagas oma uskumatut lugu ka sotsiaalmeedias. Tema jälgijad olid siiski rohkem üllatunud sellest, et Hudson kotist loobus, kui sellest, et naine selle juhuslikult leidis. „Ta oleks võinud selle vähemalt ära annetada,“ kirjutas üks. Teine lisas: „Ta oleks võinud veenduda, et selle taskus pole midagi,“ arvas teine.

„See on ikka päris hull lugu,“ võttis kolmas jälgija kotisaaga kokku.

allikas: The Sun