Iga suhe on erinev, ainult käitumisharjumused võivad sarnaneda ning panna suhte ohtu. Näiteks otsustavad paljud inimesed lahutada, kui ühel kaaslastest on tekkinud kahjulikud harjumused.

Või siis tunneb üks kaaslastest, et see suhe teda lämmatab ning ta vajab suuremat vabadust.

Üks laialt levinud põhjustest on ka igavus.

Niipea, kui rutiin end sisse seab, kaob kirg ja iha partneri järele. See toob endaga kaasa soovi minna mujale vaatama ning leidma teisi vahendeid, mis aitavad muuta elu paremaks.

Samuti mõjutab suhet see, kui teineteisele ei osutata enam tähelepanu, kui kaob hool ja huvi ning õrnus, mis teid varem omavahel sidus.

Ka tülid ning vaidlused puudutavad suurel määral suhte kvaliteeti, eriti, kui omavaheline suhtlemine muutub halvemaks. Kui suhtlust aga enam ei ole, siis tekivad arusaamatused ning erimeelsused, mis viivad lahutuseni.

Isegi, kui kaks inimest teineteist armastavad, võib juhtuda, et nende tulevikunägemus on erinev. Võib ka juhtuda, et üks ei soovi või ei ole valmis tõsiseks suhteks.

Väga levinud põhjus lahku minemiseks on ka truudusetus. Arusaadavalt otsustavad paljud inimesed lahkuda kui suhtes esineb pettust ning valetamist.

Teised aga heidavad ette romantika puudust ning raskusi teise inimese lähedastega suhtlemisel. Samuti võib lahku minemise põhjuseks olla tõsiasi, et voodielu ei paku enam rahuldust.

allikas: Kodused Lood