Kuidas elada nii, et elu oleks tõeliselt huvipakkuv, täis rõõmu ja soovi asju teha? Saatekülalised räägivad, kuidas tänu meditatsioonile on nende elu muutunud ning ettevõtted arenendud, sest nüüd pakub iga päev võimalusi, mida nad pole osanud ette kujutadagi. Neli on tekkinud elu suhtes usaldus ja tänu mediteerimisele käib elamine nüüd silmade särades ning hasardiga. „Mediteerimise mõju on võimas - välismaailmas toimuv ei avalda enam nii suurt mõju ja saad olla rahulik ka siis, kui ümber on segadus ja virvarr. Loovus ja looming on elus igapäevased nähtused, hinges on rõõm ja elevus ning endine rutiin ja ka paljud hirmud on kadunud,“ jagab Seeda Randroo/Chandini Sarita meditatsioonist saadud muutuse mõju. „Ja see on vaid algus, kõik areneb edasi ja põnevust jätkub igasse päeva!“

Kuula saatest naiste elumuutvaid kogemusi ja saa rohkem teada Eesti Meditatsiooni Kooli kohta.

Eesti Meditatsiooni Kool

Eesti Meditatsiooni Kool pakub ainsana Eestis Meditatsiooni õpetaja väljaõpet (1a 3k). Läbides saadakse kaks sertifikaati, millest üks on rahvusvaheline. Meditatsiooni õpetaja koolitus vastab riikliku õppekava standardile.

Sellele kursusele saavad õppima tulla ka need, kes ei taha teisi õpetama hakata, vaid soovivad ise põhjalikult mediteerima õppida.

Õppes lähtutakse ainult valgustunud meistrite nägemustest ja tehakse vaid nende tehnikaid: Buddha, Lao Tzu, Krishnamurti, Osho, Gurdjieff.

Koolis on ka teisi kursusi:

  • 21-päevane OSHO Dünaamilise meditatsiooni kursus, mis toimub onlines kaks kuni kolm korda aastas See on parim ärevuse, stressi, depressiooni ja emotsionaalsete pingete vähendamiseks.

  • Suur Mindfulness ja Meditatsiooni laager toimub kaks korda aastas juunis ja detsembris,

  • Hüpnoosi väljaõpe toimub kord aastas. Välisõppejõud on Californiast (USA). Läbimisel saadakse Ameerika Hüpnotisööride Assotsiatsiooni hüpnotisööri sertifikaat.

Kõikide kursuste programmid, ajakava, osalejate kogemusvideod jm. on leitav kodulehel www.eestimeditatsioonikool.ee

Leia Eesti Meditatsiooni Kool ka Instagramist: @eestimeditatsioonikool

1x
00:00
Eesti Meditatsiooni Kooli suvelaager

Jaga
Kommentaarid