Tänases saates istub saatejuhtide vastas aasta meelelahutaja tiitliga pärjatud Brigitte Susanne Hunt, kes räägib avameelselt standarditest voodielus, petmisest ja seksi tähtsusest paarisuhtes.

„YOLO (you only live once – toim.). Sa elad vaid korra ja mina tahan saada kõigest kõige paremat,“ sõnab Brigitte alustuseks. Ta lisab, et talle võiks olla seksist rääkimine ja selle normaliseerimine sama kui minna stilisti või kosmeetiku juurde. „Palun, kes kardab seksida või seksist rääkida, siis minge psühholoogi juurde ja tulge sellest välja. Teil on päriselt üks elu!“

Teemaks tuleb ka partnerite erinev libiido. Kuidas suhe sel juhul toimima panna? „Kui seksiisu kaob ära, siis on arsti juurde minek,“ tõdeb Brigitte ja meenutab suhet, kus mehel polnud pea üldse seksisoovi. „See on kohutav ja naiselikule egole väga suur pauk.“

Arutletakse ka petmise teemal, millest Brigitte teab samuti nii mõndagi. „Ma olen olnud petja, mind on väga avalikult petetud ja ma olen olnud ka see kolmas,“ tunnistab Brigitte ja räägib, miks ta pole nüüdseks nõus olema üheski neist rollidest.

Milline seks ja millise mehega on alati hea? Mida arvab Brigitte üheöösuhetest? Kes pääseb Brigittega voodisse ehk millised on tema standardid ja kriteeriumid? Kuidas on Brigitte kodus seksi suhtutud ja temaga seksist räägitud? Neile ja paljudele teistele küsimustele saab vastuse allolevast täispikast saatest!

Vaata täispikka saadet siit: