Kolmapäeval, saates Las Culturistas esinedes meenutas laulja hetke, mil ta sai esimest korda aru, et ta vajab ravimite abi, et raske eluperioodiga toime tulla.

„Ma vaatasin oma terapeudi poole ja ma lihtsalt ei suutnud nutmist lõpetada,“ räägib naine ja lisab, et sageli möödusid ka mitmed tema päevad nuttes, sest ta ei suutnud lihtsalt lõpetada. „Ja see oli üks neist asjadest, mille puhul ma tõesti pidin oma uhkuse kõrvale jätma ja abi otsima,“ sõnab ta ja lisab, et kasutas kaks kuud antidepresaanti nimega Lexapro.

Naine sõnab, et tabletid andsid talle julguse alustada oma elus uut peatükki. „Tunnistasin endale, et ma ei ole õnnelik ja vajan abi… ja see oli Jumala aus, kõigi aegade suurim otsus. Ma poleks ilma nendeta hakkama saanud,“ jätkas Clarkson.

Clarkson andis lahutuse Brandon Blackstock'st sisse 2020. aasta juunis, pärast seitse aastat kestnud abielu. „Väärime mõlemad võimalust, et edasi liikuda ja endale uus elu rajada,“ sõnas naine toona. Paaril on tütar River Rose ja poeg nimega Remington Alexander.