„Minul on väga palju kliente, kes ütlevad sõna- sõnalt: mina ei saa sellest seksist aru- mis see peenis seal tupes muidu tegema peaks?“, sõnab tänase saate külaline seksuaaltervis.ee nõustaja Diana Leht. „Ma ei tunne mitte midagi muud, kui et üks asi käib minu tupes edasi- tagasi. Võib käia tundide viisi, kuid sellest ei muutu midagi,“ räägib nõustaja ja lisab, et väga paljud naised on segaduses ja mures, arvates, et nad on seetõttu „katki.“

„Ärge feikige!“, tõdeb Leht ja sõnab, et armastus käib kõhu kaudu, aju kaudu, keha kaudu. „Rääkige, mis teile meeldib, mis ei meeldi. Võib olla kolmandal deidil ei saa veel öelda, et ma tahan viis korda päevas seksida, kuid kuuendal juba peaks,“ soovitab nõustaja ja toob näiteid oma praktikast, millest meil kõigil on nii mõndagi õppida.

Kuidas oma kehaga sõbraks saada ja miks see oluline on? Miks vanemad naised on voodis paremad? Miks rinnad mehi nii väga köidavad? Miks on oluline rääkida ja läbi rääkida? Kuidas sünnitus (voodi)elu muutub- mis saab pärast? Kuidas meie kehad taastuvad ja muutuvad?

Vaata täispikka saadet siit: