Jennifer Lawrence on kaalukate rollidega filmides „American Hustle“, „Joy“ ja „Silver Linings Playbook“ kahtlemata mänginud ennast Hollywoodi suurimate staaride hulka. Roll filmis „Silver Linings Playbook“ tõi talle ka parima näitleja Oscari. Ent staar oleks peaaegu ära ütelnud rolli, mis tema nime suurele ekraanile tõi.

Hiljuti The Rewatchables taskuhäälingus külas käinud Lawrence paljastas, et ta oli väga lähedal, et öelda ära Katnissi roll menukas „The Hunger Gamesi“ linateoses, sest ta nägi, kui väsitav oli „Twilighti“ filmiga kaasnenud menu, ja kartis, et näljamängudega võib minna sarnaselt. „Kui ma proovisin filmitegijatega pärast nende pakkumist sellest rääkida, olin segaduses. Ma polnud selles rollis kindel ja seda oli väga raske teistele seletada,“ tõdes näitleja.

„Ma lihtsalt eeldasin, et selle filmi ümber saab olema sarnane menu, nagu „Twilighti“ ümber ja see ei olnud kunagi minu eesmärk. Ma tahtsin teha indie-filme ja häid filme, aga ma ei tahtnud olla kõige kuulsam inimene planeedil. See oli väga teistsugune elu sellest, mida ma olin ette kujutanud,“ jätkas näitleja.

Oscari-võitja tunnistas, et ta oleks olnud õnnetu, kui ta oleks pidanud kogema sama taseme tähelepanu, nagu „Twilighti“ staarid Kristen Stewart ja Robert Pattinson.

Lisaks tunnistas Lawrence samas taskuhäälingus, et ta käis „Twilighti“ Bella Swani rolli prooviesinemisel, aga talle öeldi koheselt ära. „Mulle isegi ei helistatud tagasi,“ ütles ta naerdes. „Aga mu elu oleks siis olnud totaalselt teistsugune. Ma arvan, et „Hunger Gamesi“ film tuli mu ellu umbes aasta hiljem.“

Allikas: Bustle