Naine lendas selle jaoks spetsiaalselt Türki, kuid nüüd tunnistab, et valud on nii hullud, et suudab vaevu istuda. Videot filmides on naine kõhuli ning räägib, et operatsioon kestis seitse- või kaheksa tundi,

Neljandal päeval pärast operatsiooni jagas ta TikTokis: „Lähen niite välja võtma ja esimesele massaažile.“ Ühtlasi tunnistas ta, et kõik on veel paistes, kuid näeb juba üsna hea välja.

„Käisin ka esimest korda vetsus ning see oli traumeeriv,“ lisas naine. Kirurgi juurde kontrolli minnes tunnistas Mikaylah, et ta kardab istumist ning tagumik sügeleb kohutavalt.

Kirurg tegi talle spetsiaalset massaaži ning isegi see olevat olnud kohutavalt ebamugav. Olles hotellis tagasi tundis Mikaylah ennast veidi paremini: „Tunnen ennast mõnevõrra paremini kui enne ja võtan valuvaigisteid, et magama jääda,“ kommenteeris ta, uskudes, et kõige hullem on möödas.“

Mikaylah rääkis pärast: „Kõik teised iluoperatsioonid on sellega võrreldes olnud lastemäng. Selle operatsiooni valu oli ebareaalne – kõige ebamugavam ja valusam asi, mida tundnud olen.“

Tema Brazilian Butt Lift videod on TikTokis palju kuulsust kogunud. Paljud inimesed olid šokis ja tänulikud, et Mikaylah oma teekonda jagas.

„Ma olen alati soovinud oma tagumikku suurendada, kuid seda paranemisprotsessi vaadates sain selgeks, et minu poolt on kindel „ei“. Ma ei suuda valu üldse taluda,“ kirjeldas üks jälgija.

„Hindan su ausust. Sellised videod on kiiduväärt,“ sõnas teine. Palju sooviti naisele ka head ja kiiret taastumist.

„Ilusat paranemist. Sa näed kindlasti suurepärane välja kui kõik on ära paranenud.“ Lisati ka, et Mikaylah’ uus tagumik näeb välja väga kena ja loomulik.

allikas: The Sun