„Gilmore’i tüdrukute“ tegevus toimub väljamõeldud Connecticuti osariigi linnas nimega Stars Hollow, kuid tegelikult filmiti sarja Warner Brosi stuudios Los Angeleses.

McCarthy käis külas Entertainment Weekly saates ja meenutas, et vahel tuli ette, et näitlejad olid paljukesi koos väikeses ruumis, talveriided seljas, aga tegelikult olid väljas kuumakraadid. Näitlejanna tunnistas, et kord minestas üks kaasnäitleja võtteplatsil kuumuse tõttu lausa ära. „Tegelikult võib öelda, et ta minestas külma tõttu, sest olime kõik talvemantlites ja proovisime näidelda, et väljas on jahe. Päriselt higistasime veidratest kohtadest,“ meenutas ta.

„Gilmore’i tüdrukud“ jutustas loo üksikemast Lorelai Gilmore’ist (keda mängis Lauren Graham), kes kasvatas enda teismelist tütart Rory Gilmore’i (mängis Alexis Bledel). McCarthy kehastas sarjas armastatud koka tegelaskuju Sookie St. Jamesi, kes oli Lorelai hea sõbranna. Seriaal võeti televaatajate poolt väga hästi vastu ja seda filmiti lausa seitse hooaega.

Samas jutusaates küsis intervjuuerija näitleja käest, millega tema tegelaskuju Sookie täna võiks tegeleda. McCarthy uskus, et Sookie oleks tõenäoliselt toiduvõlur, kelle kõrval oleks endiselt tema armastav abikaasa Jackson Belleville, keda mängis Jackson Douglas. „Ma usun, et Sookie kokkaks endiselt. Tal ja abikaasal oleks väga edukas väikene perefirma ja 13 last ning ta serveeriks maitsvat toitu,“ muigas näitlejanna oma tegelaskuju tulevikust fantaseerides.

Allikas: Bustle