Serenal on 5-aastane tütar Olympia ja naine tunnistab, et Olympiat oodates ei kasutanud ta eriti kreeme kõhu määrimiseks ja venitusarmide ennetamiseks. „Seekord mõtlen teisiti, sest ma ei taha rohkem venitusarme,“ jagas sportlane.

Videost tuleb välja, et Williams kasutab kakaovõid. „Ma kuulsin, et parim asi, mida kasutada, on kakaovõi. Ma tellisin enda oma Amazonist ja tegemist on toor kakaovõiga. Määrin sellega hommikuti oma kõhtu. Tavaliselt kreemitan ka rindu, aga see video on teise platvormi jaoks,“ viskas tennisist nalja.

Klipis räägib Serena, et ta tellis endale ka toore sheavõi ja segab seda kakaovõiga ning siis määrib segu enda beebikõhule ja alaseljale. Lisaks kasutab ta ka puhast E-vitamiini õli, millest ta kuulis kuulsa poptähe käest. „Ma nägin, kui Mariah Carey ütles, et lisab E-vitamiini õli igapäevaselt oma vannivette. See pidi väidetavalt hea olema armide ennetamiseks ja ma proovin oma nahka lihtsalt elastsemaks muuta.“

Lõpetuseks tõdes sportlane, et talle meeldib ka kasutuses olevaid tooteid miksida. „Kui ma tunnen päeva jooksul, et mu nahk on pisut kuiv, kasutan kookosõli.“

Williams ja tema abikaasa Alexis Ohanian (40) tervitasid oma esiklast Olympiat 2017. aasta septembris. Teise lapse ootusest andsid nad teada maikuu alguses.

Allikas: The Sun