Muusik oli hiljuti külas raadiosaates „Greatest Hits Radio“, kus tulid arutlusele nii tema uus album „Rockstar“ kui ka peagi ilmuv neljas elulooraamat, ent lisaks avaldas Parton saates, et ta pigem kukuks jala pealt, kui läheks pensionile.

„Ma ei lähe iialgi pensionile,“ väitis Parton. „Ma lihtsalt loodan, et ma kukun ühel päeval keset esinemist jala pealt ja ongi kõik. See on viis, kuidas loodan minna. Loomulikult ei ole meil selles osas kuigi palju sõnaõigust - aga seni, kuni olen võimeline töötama, seni, kuni mu tervis on hea ja mu abikaasa on hea, tahan tegutseda. Pean silmas, et ainus viis, mis sunniks mind aega maha võtma või peatuma olekski see. Aga seni, kuniks seda juhtunud pole, naudin elu!“

Intervjuu käigus jagas Parton kuulajatega ka oma viisi, kuidas ta inspiratsiooni leiab. „Igast unistusest koorub välja uus unistus. Inspiratsiooni võib leida peaaegu kõigest, mis juhtub ja luua selleks lisast ka äri. Nii et inspiratsioon on justkui puu heade juurtega - tal on palju oksi ja palju lehti. Nii et miks mitte sellest viimast võtta? Mina igatahes ei ole inimene, kes istub niisama paigal ja midagi ei tee,“ rääkis ta.

Tundub, et Dolly Parton ei plaani niipea aega maha võtta, sest muusiku 49 stuudioalbum „Rockstar“ peaks ilmuma selle aasta novembris. Projektis osalevad ka külalisesinejad, nagu näiteks Sting ja Chris Stapleton.

Allikas: Pure Wow