Muidugi on Emily Blunt (40) ka omalt poolt näitlejate streigile toetust avaldanud, aga naine tegi oma otsuse näitlemisest paus võtta teatavaks enne streigi algust ja põhjuseks on soov veeta rohkem aega oma lastega.

Blunt käis hiljuti külas taskuhäälingus „Table for Two“ ja jagas saates, kui keeruline on leida tasakaalu töö- ja eraelu vahel. „Tasakaalu leidmine on üks nendest küsimustest, mida inimesed esitavad ja mulle tundub alati, et teen seda valesti,“ rääkis staar.

Sellepärast on aja mahavõtmine oluline. „Sellel aastal otsustasin mitte töötada. Ma tegin eelmisel aastal väga kõvasti tööd ja mu vanem laps on juba 9-aastane, nii et kohe-kohe on ta suur. Ja mulle tundub, et on nii palju olulisi hetki, kui lapsed on väikesed. Kõik need küsimused „Kas sa äratad mind hommikul üles?“, „Kas sa viid mind kooli?“, „Kas sa tuled mulle järgi?“, „Kas sa paned mu voodisse?“. Ja ma tahan nendel hetkedel kohal olla. Tundsin seda väga tugevalt,“ jagas Blunt oma otsuse tagamaid.

Emily Blunt on abielus näitleja John Krasinskiga (43) ja neil on kaks tütart: 9-aastane Hazel ja 7-aastane Violet. Paar hakkas kohtamas käima 2008. aastal ja nad abiellusid 2010. aastal. Nad elavad New Yorgis Brooklynis.

Kuigi Blunt teeb näitlemisest pausi, saavad kõik fännid teda näha äsja kinos linastunud „Oppenheimeri“ filmis.

Allikas: PureWow