Õnneks on meil häid uudiseid. Suhtes olles saab kire elus hoidmiseks ise palju ära teha. Siia alla kuulub ka kõnealune intiimsust suurendav lahendus: iga päev tuleks oma partnerit kuus sekundit suudelda. Kõlab liiga lihtsalt?

See lahendus hakkas ringlema TikTokis, kus paljud kiitsid seda ja tunnistasid, et see on tõepoolest paarisuhet paremaks muutnud. Tegelikult on kuue sekundi suudluse kontseptsiooni loonud paariterapeut doktor John Gottman eesmärgiga luua partnerite vahele ühendus.

Miks just kuus sekundit? Eksperdi sõnul on see piisavalt pikk aeg, et luua kaaslaste vahel ühendus ja aidata ajul keskenduda suudlemisele, jättes kõik muud mõtted selleks ajaks kõrvale. Selle praktika kaasamine aitab vähendada ka stressihormooni kortisooli tootmist ja suurendada heaoluhormooni oksütotsiini tootmist.

„Üks põhjustest, miks kuue sekundi suudlus on nii tõhus, on selle lihtsus. Sa saad seda teha iga päev, et tugevdada intiimsust, ja see ei nõua keerulisi jutuajamisi ega probleemide lahendamist,“ ütles TikToki kasutaja @afinehuman.

Teine TikToki kasutaja nimetas suudlust elupäästjaks. „Me teeme seda partneriga iga päev. Läksime paar õhtut tagasi tülli, ja kuna me ei tahtnud pahastena magama minna, leppisime kokku, et peame oma suudluse ära tegema. Me tegime ja saime pärast ka tüli lahendatud,“ kiitis ta.

TikToki kasutaja @darthveadah jagas samuti oma head kogemust. „Me suudleme iga päev kuus sekundit ja mõnikord muudab see kogu halva päeva heaks. See on mu lemmikasi!“

Niisiis ei tasu planeeritud suudlust alahinnata, enne kui proovinud pole.

Allikas: Bustle