1. Sul oli kogu aeg hirm, et ta jätab su maha

Iga kord, kui te tülitsesite (ka täiesti tühiste asjade pärast), oli sul tunne, et ta teeb midagi, mis võib teie suhtele halba teha. Et ta sind petab ühel või teisel moel või kaob lihtsalt, endast elumärki jätmata.

2. Talle ei meeldinud sinu huumorimeel

Ta ei naernud sinu naljade peale, pigem tekitas see temas kohmetust. Teil ei olnud sama huumorimeel.

3. Tal ei olnud üldse huumorimeelt

Ilmselt sellepärast sinu naljad teda naerma ei ajanudki. Tal lihtsalt polnud naljasoont. Ja keegi ei taha veeta aega inimesega, kelle kõrval ta tunneb suurt igavust.

4. Sa ei tundnud ennast tema kõrval turvaliselt

Sa tahtsid, et ta kogu aeg tõestaks sulle oma armastust, oma tundeid sinu vastu, oma siirust ja ausust. Sa lugesid tema sõnadest välja seda, mida ta ei öelnud, sa ei usaldanud teda, leidsid võimalusi, kuidas ta võinuks sind petta jne.

5. Sa ei olnud tema elus kõige tähtsamal kohal

Palju parema meelega veetis ta oma vaba aega sõpradega, töö juures või siis reisides.

6. Sa ei olnud temaga õnnelik (vähemalt suurema osa ajast)

Kui sa järele mõtled, siis piinasid sa ennast kogu aeg, otsides oma ellu probleeme juurde. Alati oli miski, mille pärast sa ei olnud õnnelik.

7. Ta ei teadnud, mida tähendab teise inimese tingimusteta toetamine

Ta ei toetanud sind rasketel aegadel ja erimeelsuste puhul hoidis ükskõik kelle poole, ainult mitte sinu. See ajas sind sõna otseses mõttes hulluks.

8. Ta ei teadnud, mida tähendab võrdsus

Ta ei hakanud sind just alandama ega olnud seksistlik, aga ta tal oli halb harjumus kahelda selles, kui sa millestki rääkisid, pidada oma arvamust tähtsamaks või lihtsalt leidis, et ta on sinust targem ja parem.

9. Ta alandas ja häbistas teenindavat personali

See oleks pidanud sind kohe alguses valvsaks tegema, aga eksimine on inimlik. See, kuidas teine inimene teisi kohtleb (poemüüjaid, teenindajaid, ettekandjaid jne), annab märku sellest, millise inimesega sul tegu on.

10. Tema tujust sõltus sinu tuju (tihti oli ta halvas tujus)

Iga päev kartsid sa seda, et ta võib vihastada, ärrituda, solvuda, millestki valesti aru saada. Kui see juhtus, olid sina esimene, kes kannatas.

11. Ta ei andnud endale oma käitumisest aru

Ta ei mõelnud kunagi tagajärgede peale.

12. Ta ei pidanud oma lubadustest kinni

Kuidas sa teed plaane inimesega või kuidas sa saad olla kindel kellegi peale, kes kogu aeg oma arvamust muudab vastavalt oma tujule ja tahtmistele? Nagu tuulelipp.

13. Sul oli kogu aeg tunne, et teiste elu on parem

Rohi on mujal rohelisem ja ilmselt see nii ongi. Kui sa aga oled kogu seda nimekirja lugedes ainult noogutanud pead, siis ilmselt pole meil vaja sulle tõestada, et sinu muruga olid juba ammu lood halvad.

14. Sinu sõbrad ütlesid sulle, kui sa neile teatavaks tegid, et te lahku läksite, et nad ei julgenud sulle varem öelda, aga...

Sõbrad tunnevad sind hästi ja näevad seda, mida sina ei näe.

Allikas: Kodused Lood