Ja põhjused selleks on järgmised:

1. Sinu kättemaks annab eksile õigustuse ja põhjenduse. Nüüd saab ta kõik sinu kaela ajada, sest sa oled ju "hull eks!"

2. See näitab su suutmatust kriisidega toime tulla. Kui sa oma kallima auto roosa värviga üle valad, näitab see, et sa pole just päriselt täiskasvanu ja mitte eriti mõistlik.

3. Kättemaks jääb sind kummitama. Kas sa tõesti soovid, et Google`i otsing annaks sinu kohta tulemusi nagu "Vihase ekskallima kättemaks: tüdruk liimis mehe peenise tema jala külge?" Kahtlemata lahe lugu ja petjale õigustatud kättemaks, kuid su karjäärile sellised teated eriti kaasa ei aita.

4. Sa peletad eemale kõik võimalikud boyfriendikandidaadid. Keegi ei taha kohtama kutsuda "seda hullu, kes oma eelmisele kallimale NII tegi!"

5. Kättemaksuplaan võib sinu kontrolli alt väljuda. Sinu "kaval plaan" võib maksta eksile ta töökoha, sõbrad, perekonna jne. Kui su ülemus kuuleb, milliseid hulle tempe sa teed, võid ka ise peatselt töötu olla.

6. Kannatajaid võib olla rohkem kui sa arvad. Näiteks lapsed. Ja sinu ning eksi vanemad. Parimad sõbrad. Kolleegid.

7. Sa ei suuda edasi liikuda. Kui paned kogu oma energia kättemaksu planeerimisse ja vihkamisse, ei jää sul aega ega jaksu optimismiks ja toredateks asjadeks ning lõpuks muutud fuuriaks, keda mitte keegi tunda ega teada ei taha.

Allikas. Huffington Post

Jaga
Kommentaarid