„Seksi ja linna“ fännid jagavad sotsiaalmeedias naljakaid klippe originaalsarjast ja vanu intervjuusid sarja staaridega. TikTokis on viraalseks muutunud kunagine klipp Oprah Winfrey telesaatest, kus staarid paljastasid enda jaoks kõige piinlikumad hetked sarja filmimiselt.

Carrie Bradshaw tegelaskuju mänginud Sarah Jessica Parker hakkas küsimusele vastates naerma ja tõdes, et tema jaoks leidis piinlik hetk aset sarja esimeses hooajas, episoodis „The Drought“, kus tema tegelaskuju Mr. Bigi ees kõhutuult lasi.

„Selle osa nimi oli põud ja Carrie - tema, mitte mina - peeretas,“ kirjeldas Parker piinlikku hetke läbi naeru, lisades „ja siis veetis ülejäänud episoodi teeseldes, nagu poleks see kunagi juhtunud. See oli kõige hullem asi, mida minu käest sarja võtetel paluti.“

Samantha Jonesi tegelaskuju kehastanud Kim Cattrall vastas, et tema piinlik hetk oli palju hullem kui Parkeri oma. „See oli puhmase kasvatamise episood,“ viitas ta sarja kuuenda hooaja episoodile „The One“, kus tema tegelaskuju proovis enda intiimpiirkonna karvu ebaõnnestunult värvida. „Meigikunstnik Kyra Panchenko näitas mulle väikeseid karvatuuste, mis nad pidid minu külge kleepima. Ma olin hüsteerias,“ jagas näitleja.

Miranda Hobbesi kehastanud Cynthia Nixon tõi välja teise hooaja episoodi „The Awful Truth“, kus tema tegelaskuju proovis voodis partneriga räpaselt rääkida. „Seda polnudki nii piinlik filmida, aga seda oli väga piinlik vaadata,“ jagas ta.

Allikas: Bustle