Tatum jagas hiljuti oma Instagrami postituses enda kunstitööd - kuivpastellidega joonistatud naisefiguuri, kes kallab endale vett juustesse. Pealkirjas selgitas näitleja, et tema praegune väljakutse on õppida paremini nägusid joonistama. „Proovin endiselt õppida, kuidas profiilis nägu kujutada. Aga ma olen väga uhke selle käe üle. Väikesed võidud,“ muigas ta.

Näitleja uuele hobile elasid pildi all kaasa ka teised kuulsused. „Arvestades, et ma ei oska isegi kriipsujukut joonistada, siis see on väga muljetavaldav,“ kirjutas kommentaariks filmitegija Cole Walliser. Laulja Syd nõustus temaga ja kiitis tööd.

Olles positiivsest tagasisidest innustust saanud, jagas Tatum sotsiaalmeedias veel teistki enda kunstitööd - maalitud pilti naisest. „Ma tegin selle pildi mõnda aega tagasi, kui mu laps vaatas filmi, mis mulle ei meeldinud. Niisiis istusin lihtsalt maha ja proovisin midagi teha. Ma ei maali sageli, aga proovin nüüdsest seda rohkem teha. Olen selle pildi üle uhke, sest see oli esimene kord, kui ma ei maalinud teise pildi järgi. Ma lihtsalt hakkasin pihta ja lasin ennast vabaks. Ja ta meeldib mulle,“ kirjutas näitleja postituse juurde.

Ta lubas ühel päeval ära õppida ka klassikalise maalikunsti võtted ja tänas enda jälgijaid nii sooja vastuvõtu ja toetuse eest.

Juunikuus sai Tatum koos New Yorgi lastega kaasa lüüa avalikus kunstiprojektis, mis oli ellu kutsutud Books Are Magic organisatsiooni poolt. „Ma olen kõige õnnelikum, kui ma saan olla loominguline ja jagada enda armastust kunsti vastu,“ ütles ta tookord.

Allikas: PureWow