Mänguasjade kasutamine magamistoas ei tohiks olla tabu, seda ei tohiks karta ega pidada millekski ebaväärikaks. Eriti ei tohiks mehed mänguasjade magamistuppa toomise tagajärjel tunda, et neist oma naisele voodis ei piisa – mänguasjad muudavad kogemuse veelgi seksikamaks, seetõttu suureneb ka mõnutunne mõlemale poolele. Mänguasjad, nagu ka nimi ütleb, on selleks, et mängida ja mängimine on alati lõbus.

Loomulikult tuleb erootiliste leludega katsetamisel alustada tagasihoidlikult, rääkida partneriga läbi oma soovid ja ihad ning järjest oma mängulustiga kasvada. Alustage massaažist ja libestitest ning leidke tee järjest karmimate mänguasjade juurde. Pidage meeles, et mäng peab olema lõbus ja mänguasjad kvaliteetsed.

Aga ... pakume välja teejuhi, kuidas sekslelude maailmas oma teekonda alustada. Head katsetamist!

1. Rutiinist välja murdmine: Kui mõtled erootilistele mänguasjadele, ära mõtle kohe millelegi ekstreemsele. Mõtle lihtsalt millelegi, mis on erinev sellest tavalisest ja igapäevasest rutiinist. Alustage sellest, et panete järgmiseks voodiseikluseks selga seksika pesu, midagi, mis ei jäta kujutlusvõimele just palju ruumi, ja tantsige oma partnerile. Samuti võiks tuua mängu maitsestatud libestid, mis muudavad oraalseksikogemust täielikult: võib juhtuda, et senisest keeldumisest võib saada kiitev jaatus! Põnev lisand voodiellu võiks olla ka vedel vibraator: geel, mis paneb vere liikuma ja „vibreerib“ intiimpiirkonnas, suurendades mõlema partneri naudingut ega jäta kedagi külmaks. Või miks mitte kasutada iha suurendamiseks feromoone sisaldavat parfüümi, olgu siis lõhnaga või lõhnata, mida saad kanda ka koos oma lemmikparfüümiga.

2. Avatus ja suhtlemine: Seks on dialoog, see on suhtlus kahe partneri vahel ja seda juba pikalt enne voodilinade vahele hüppamist. Just erootiliste mänguasjade voodielus kasutamine avab uksed partnerite omavaheliseks suhtluseks. Sekslelude voodiellu valimine ja nende proovimine peaks niisiis alati toimuma koos partneriga. Rääkige läbi, mida sooviksite voodis proovida, mis teid huvitab, kui karme mänge tahate mängida. See on omamoodi teekond, mis aitab süvendada kahe inimese vahelist sidet ja uskuge, see parandab suhet ka väljaspool voodit. Niisiis ... kui ei küsi, ei saa ka teada, kas partnerile meeldiks fantaasia anaalseksist, mida saab nauditavaks muuta erinevate vibraatorite ja libestitega. Samuti võib partnerit erutada strap-on’i kasutamine magamistoas. Kas olete seda teemat arutanud? Enne füüsilist kontakti on erutav ka end partneri nähes rahuldada või rahuldada teineteist. Siin tulevad mängu erinevad masturbaatorid meestele või vibraatorid ja õhkstimulatorid naistele.

3. Uued avastused: Me pole enamasti isegi teadlikud kõigest sellest, mis nii meile kui ka meie partnerile magamistoas meeldida võiks – kui kaugele oleme tegelikult nõus rollimängudega minema või millist naudingut uute mänguasjadega kogema. Sekslelud on nagu suurepärane eksperiment. Mängu kaudu saab avastada nii enda kui ka oma partneri kohta põnevaid uusi asju: näoilmeid, krutskeid, ihasid ja lõhnu. Muud polegi soovitada, kui et katsetage ja proovige!

Näiteks võiksite vibraatori või kõdistiga silitada üle kogu oma partneri keha, üle iga sentimeetri ja otsida neid ebatavalisi mõnupunkte, mis muidu tundmata on. Eriti mõnusad on peene otsaga täpisvibraatorid, millega saab väga peenelt õrritada just neid KÕIGE tundlikumaid kohti. Või kasutage naudinguaistingu saamiseks hoopis piitsa või kammitsaid: tagasihoidlik esmakohtumine BDSM-maailmaga. Miks mitte?

4. Füüsilised väljakutsed: Vahel on voodielu täiel rinnal elamiseks erinevaid takistusi: näiteks tervisest või vanusest tulenevad piirangud sellele, mida saab üheskoos (või ka üksi) linade vahel korda saata. Mänguasjad ja erootilised lisavahendid ongi siinkohal suurepärased päästjad. Laske mänguasjadel teha ära need liigutused, milleks endal ehk enam jaksu ei jätku. Laske mänguasjadel pakkuda lahendusi ja tuua tagasi lähedus ning intiimsus. Alustada võiks erinevatest geelidest, millega nii naist kui ka meest voodis tegudele ergutada, või midagi tupe tihendamiseks ja meestele rahulduse edasilükkamiseks. Samas on ka naistele vaagnapõhjalihaste treeninguks ning nautimiseks nii vibreerivaid ja nutikaid kuule kui ka tavapäraseid armukuule. E-poest kirg.ee leiate veel mitmeid erineva eesmärgiga geele ja mänguasju, millega anda endale uus noorus ja värskem olemine!

5. Kaugel, aga siiski lähedal: Oled partnerile truu, kuid asute teineteisest füüsiliselt kaugel? Kaugussuhte elus hoidmiseks ja turgutamiseks on tänapäevasel tehnoloogiaajastul olemas väga nutikad mänguasjad, mis lubavad pakkuda teineteisele naudingut ka piltlikult „mägede ja merede“ taha. Need aitavad teid lähedal hoida, isegi kui olete füüsiliselt kaugel. Nutitelefoni kaudu juhitavad vibraatorid ja muud lelud lubavad „videokoosolekud“ muuta millekski väga seksikaks. Andke enda naudingu tekitamine oma partneri kätesse! Samas ei pea nende võlude kasutamiseks olema kaugel, olge kodus sõpradega või minge oma lemmiksöögikohta ja õrritage nutika leluga oma partnerit. See tegevus pakub naudingut mõlemale osapoolele.

Kokkuvõtteks tuleb rõhutada üht olulist asja: alustage aeglaselt! Pole mingit vajadust sukelduda kohe sekslelude maailma sügavaimasse otsa. Valige alustuseks midagi lihtsat, mis partnerit ei hirmuta, kasvõi aromaatne massaažiõli, peeniserõngas, minivibraator, ja vaadake, kuidas te end lelu kasutades koos tunnete. Ja muidugi: rääkige alati oma tunnetest, see on igasuguse avatud ja rahuldustpakkuva suhte alustala. Ka voodis!

Seksmängude ja -leludega käib kaasas ka see taak, et muretsetakse, mida teised sellest mõtlevad. Unustage see mõte kohe! Seks on kahe inimese vaheline lõbu ja avastusretk, mida ei tasu sekunditki häbeneda. Tähtis on see, et mõlemad naudivad seksi, seiklusi voodis (leludega või ilma) ja tunnevad end seda tehes mugavalt.

Elu on liiga lühike, et mitte proovida uusi asju. Eks ju? Kirg.ee kõige uuemad lelud leiad SIIT!

Vaata lähemalt: kirg.ee

Jaga
Kommentaarid