„Tahaksin väga head nõu saada. Nimelt olen aasta aega olnud koos mehega, kellega mõlgutasime juba kokkukolimise plaane, kuid eelmisel nädalal üllatas ta mind väga negatiivselt. Ta pole aasta aja jooksul ühtegi imelikku kommentaari minu välimuse osas teinud, nii et ma ei saagi aru, kas tal sõitis katus ära või milles on asi.

Hakkasime tema sõpradele külla minema, kuid enne kodust väljumist heitis ta pilgu mu mustaks lakitud küüntele ja küsis, et mis jõledus see on? Et mul on aasta aega olnud ju kas naturaalsed küüned või punaseks värvitud ja ainult nii on aktsepteeritav, see must värv olevat õudne ja niimoodi ta mind küll oma sõprade juurde kaasa ei taha.

Esitaski ultimaatumi, et võtku ma kiiresti see lakk maha. Minu meelest oli see aga niivõrd imelik, et mul kadus igasugune huvi temaga kaasa minna ja ta läkski üksinda.

Kogu see olukord oli nii imelik, et sellest alates olen ma teda pigem vältinud. Ma ei tea, ma ei julge temaga enam kokku kolida, äkki oli see veider kommentaar alles algus - kes teab, mis sealt veel tulla võib. Ma olen suures segaduses.“

Head lugejad, andke kommentaarides nõu - kas tegu on ohumärgiga? Mida sellest kõigest üldse arvata?