„Ma armastan kodude sättimist ja ruumide loomist,“ tõdes Aniston Wall Street Journalile antud intervjuus, et tal on suur kirg sisekujunduse vastu.

Jenniferilt uuriti, millega ta võiks tegelda, kui ei oleks näitleja. Naine vastas kõhklemata, et tema alaks võiks olla sisekujundus. „Ma näen ruumi sisse minnes, mida seal oleks vaja teha ja sättida - mida see ruum vajab. Pealegi on see väga lõbus protsess. Samas mõned inimesed pelgavad seda ja see võib suhetele saatuslikuks saada. Mina aga õitsen ja arenen selle protsessi käigus,“ avaldas ta.

Mis puutub Jenniferi stiili iseloomustamisesse, siis „seksikus on tema jaoks oluline, aga mugavus möödapääsmatu.“

Naine meenutas oma eksabikaasa Justin Theroux’iga ühiselt soetatud kodu kujundamist, mis osutus mõnevõrra keeruliseks. „Justin tahtis samuti otsustesse kaasatud olla, nii et minu jaoks oli see õppimiskoht, kuidas disaini protsessi teise inimese arvamus kaasata,“ rääkis Aniston. „Näiteks õppisin, et esimese asjana „ei“ ütlemine ei ole kuigi koostööaldis liigutus,“ naeris ta.

Samuti märkis Jennifer, kui oluliseks on täna tema jaoks kodu saanud. „Oli aeg, kui mulle tundus romantiline iga mõne aja tagant oma asjad pakkida ja jälle uues kohas maanduda. Nüüd ei ole kohta, kus ma kodust parema meelega oleksin.“

Allikas: People