„Headus on uus kurjus,“ nagu Anu ütleb. Nagu ka valge on uus must ja 50aastased on uued 30sed. Kes ei usu, vaadake „Seksi ja linna“ uusi osi. Skandaalitari moto võiks vabalt olla „Elus pole midagi hullemat, kui olla tavaline“.

Saade „Hea tüdruk“ on kindaheide Anu ekskaasa raamatule „Paha poiss“. Saatest „Hea tüdruk“ kuuleb lugusid, mis on pikalt sees kriipinud ja mille rääkimine võib kaasa tuua verd, higi ja pisaraid. Anu koos ajakirjanik Piret Taliga võtab pulkadeks lahti naiseks olemise temaatika. Kas „vanadel“ naistel on Eestis elu? Miks saab naise vanust teades ta nurka mängida? Anu on öelnud, et ei kavatse väärikalt vananeda. Mida see tähendab? Kümneid või sadu iluprotseduure, kuniks kõrvad saavad pealael kokku?

Anu ja Piret panevad tanu pähe ja arutavad, millal, kes ja kuidas peaks titega skoorima, et kõik (ka kaabud) rahule jääksid... Selleks, et küsida, kas Eesti naine on hoorast iibepidur, süütu madonna või sünnitusmasin, ei pea olema just Pere Sihtkapitali küsitlusleht, seda suudavad ka Anu ja Piret. Muidugi räägivad nad meestest, kes on nende eluteele sattunud: mölakast nunnupallide, huiarite ja peiariteni, onu Heinodest rääkimata. Miks ei saanud Anu kunagi valget pruutkleiti, ehkki abielus on jõudnud olla kolm korda? Kas mehed, kasvõi naispoliitiku elus, on luksus või vajadus?

Lisaks selgub ka mida kõike Piret ei tea Soomest ja kuidas Anu suudab kõik Soome naised välja vihastada.

Miks tituleeritakse teda teisel pool lahte ettearvamatuks pahalaseks? Miks ta arvab, et voodiaeroobika on igal juhul kokkamisest ja koristamisest etem? Kas tõepoolest jääb kõiki reegleid järgides ilma kogu lõbust?

Loosi lähevad luksuslikud kingitused! Kirjutage ja esitage oma põletavad küsimused ja arvamused Anule ja Piretile aadressil skandaalne@delfi.ee.

Esimene saade on eetris juba teisipäeval, 05.09 kell 18.