Kuigi „Barbie“ film jõudis kinodesse tänavu suvel, oli juba eelmise aasta detsembris teada, et Margot Robbie sai filmis Barbie rolli kehastamise eest 12,5 miljonit dollarit. Sama suure summa, mis tema kaasnäitleja Ryan Gosling, kes mängis Keni nukku. Paraku ei ole selline palkade võrdsus Hollywoodis veel tavaline, ent see teenistus tegi Robbiest 2022. aasta enimteeninud naisnäitleja.

Nüüdseks on selgunud, et tänu filmi tohutule kassatulule, mis on praeguse seisuga üle 1,2 miljardi, ootab Robbiet suure tõenäosusega veel lisatšekk 50 miljonile dollarile. Ent näitleja ei ole ainus, kes lisatulu teenib. Ka filmi režissöör Greta Gerwingut ootab suure tõenäosusega boonus.

„Barbie“ on tänase seisuga kõige tulusam naisrežissööri poolt loodud film ja samuti Warner Brosi jaoks enim tuluteeninud film „Harry Potteri ja surma vägiste“ teise osa järel.

Kui Margot Robbie oli 2022. aasta enimteeninud naisnäitleja, siis tema järel tulid „Stranger Things“ staar Millie Bobby Brown, kes teenis Netflixi filmiga „Enola Holmes 2“ 10 miljonit dollarit, ja Sandra Bullock (filmiga „The Lost City“) ning Zendaya (kes osaleb tulevas filmis „Challengers“), kes teenisid mõlemad samuti 10 miljonit dollarit.

Ent koguarvestuses oli Hollywoodi 2022. aasta enimteeninud näitleja siiski Tom Cruise, kes sai rolli eest filmis „Top Gun: Maverick“ vapustavad 100 miljonit dollarit - ja siia pole arvestatud filmi kassatulust saadud boonuseid. Koguarvestuses jäi teisele kohale Will Smith, kes teenis filmiga „Emancipation“ 35 miljonit dollarit ja kolmandale kohale tuli Leonardo DiCaprio, kes sai 30 miljonit dollarit rolli eest filmis „Killers of the Flower Moon.“

Allikas: PureWow