„Tahaksin oma looga juhtida tähelepanu kõikidele, kes kasutavad igapäevaselt kõrvaklappe. Nimelt käisin mina natuke aega tagasi kohtingul mehega, kes üllatus-üllatus, oli esmakohtumisel sama sümpaatne nagu kohtingurakenduses, kus varasemalt olime vestelnud. Jutt jooksis, kohvikus oli meil õdus, olime koos lausa neli tundi.

Rääkisime isegi juba teisest kohtumisest ning olin elevil, kuid enne äraminekut juhtus miski, mis pani mind nüüd kõiges sügavalt kahtlema. Ta tundub kohutavalt ebahügieeniline! Nimelt tahtis ta mulle oma telefonist näidata üht kassivideot, kuid see pidi kindlasti olema häälega. Olime veel kohvikus, ehk ta ei tahtnud volüümi väga kõvaks keerata, seega ulatas ta mulle oma kõrvaklapi. Hea oli, et juhtusin sellele pilgu viskama! Selle küljes oli nii palju kõrvavaiku, et ma tundsin, et joodud kohv tuleb kohe üles, nii hullult hakkas iiveldama. Keeldusin viisakalt ja ütlesin, et pean minema.

Paari päeva pärast peakski meil uus kohtumine aset leidma. Ma ei suuda otsustada, kas peaksin ära ütlema - see õõvastav vaatepilt on mul ikka veel silme ees... Või tasuks mul võtta suhtumine, et kõigil juhtub ja ma hoopis ise reageerisin üle? No täielik fiasko. Poleks seda kõrvaklapi intsidenti olnud, oleks ma hetkel ülielevil järgmise kohtingu üle!“