Ameerika unelmat, „Dallast“ ja „Dünastiat“ ta sealt eest ei leidnud. Küll aga koges verd, higi ja pisaraid ning pidevat hirmu, et Soome Kaitsepolitsei ta esimese laevaga ENSVsse tagasi saadab. Sest mida see Ida-Euroopa ryssä seal siis muud teha oskab kui hotellibaarides end müüa.

Või kuidas ta peale kiiret lahutust vihma käes räästa alla sattus, töö leidmiseks räigelt valetama pidi ja lihapirukaid nosides paiste läks. Ning miks bravuuritar turri läheb, kui talle Lohja linna külje all asuv Sammati bensiinijaam meenub, ise samal ajal Tallinnas luksusliku Tesla rooli keerates.

Kas selleks, et mehes rüütel äratada, tasub alati õrn pisar poetada? Miks tundub vahel, et ilusa tüdruku elu on pooleldi lihaturg ja pooleldi moelava? Miks peavd eesti naised endale munad kasvatama? Kas soome naised ärrituvad veel tänagi, kui kontsakingades ja kehakumerusi rõhutavas kostüümis kahemeertriste jalgadega virolaist Tallinki laevalt maha astumas näevad?

Kuulakem ning küsigem skandaalne@delfi.ee aga mis põhiline:

Elus pole midagi hullemat, kui olla tavaline!

Anu ja Piret ootavad teie küsimusi ja kommentaare aadressil skandaalne@delfi.ee.

Kirjutajate vahel loosime kingitusi L’Oréal Paris’ilt ja NANOASIA mesoteraapia ilma süstideta protseduure (väärtus 75eur).

* Sõida glamuurselt nagu Anu koos Beastiga. Laadi Beast Rent äpp alla siit!

* Imeliste maitsetega veinid leiad lehelt deluxewine.ee.

* Tahad üllatada oma kallimat? Luksuslikud käsitöökommid, millel on iseloomu, leiad lehelt chocelite.ee.

* Igal ehtel on oma lugu. Anu kaunistavad kaasaegsed juveeliehted leiad lehelt given.ee.

* R-kioski lettidele on jõudnud uued maitsvad ja tervislikud salatid, pastakausid ning isuäratavad vrapid. See on justkui restoran karbis! Tule proovi juba täna!: rkiosk.ee.

* Pringi ja ühtlase näonaha eest hoolitseb L’Oréal Paris Revitalift Filler sari. Uuri rohkem SIIT.

* Teid tervitab NANOASIA, samuti tuntud kui noorus ja ilu ilma süstideta! See on paljude naiste tõeline ilu saladus. Sooduskood „ilus“ annab –10% soodustust täishinnaga toodetele (sooduskood kehtib kuni 31.10.23). Rohkem infot: nanoasia.eu.