Glamuuritar tõmbab selga küll halli kitli, kuid leiab sellele kohe kasutuse ning avab sellega šampanja. Klaasikese kõrvale avalikustab Anu millise eelise Elu24 peatoimetaja tulevasel töövestlusel võib kaasa tuua avalikul üritusel vahukooretordi meediamogulile pähe lajatamine.

Eriti kui skandaalitar jumalakeeli vannub, et tal polnud õrna aimugi, kes Postimehe peatoimetaja tol hetkel oli või milline ta välja nägi.

Ühtlasi räägib ka Anu, miks ta jättis turvalise perekonnaäri Soomes Marimekko „paha poisiga“ ja astus Eestis uue seltskonnaajakirja „Just!“ peatoimetaja kingadesse. Miks üldse peaks abielu kuldse puuri vahetama töise karjääri vastu? Ja kuidas on teha ajakirja, mille ees ja sees võid iseend oksendamiseni eksponeerida ning risti ette löömata kirjutada mida hing ihaldab. Skandaalid, paparatšod, ohjeldamatud peod, piima- ja šampanjavannid - kahetseti vaid seda, mis tegemata jäi.

Elus pole midagi hullemat, kui olla tavaline!

Anu ja Piret ootavad teie küsimusi ja kommentaare aadressil skandaalne@delfi.ee.

Kirjutajate vahel loosime kingitusi L’Oréal Paris’ilt ja NANOASIA mesoteraapia ilma süstideta protseduure (väärtus 75€).

* Sõida glamuurselt nagu Anu koos Beastiga. Laadi Beast Rent äpp alla siit!

* Anu lemmikud veinid ja ŠAMPANJAD otse maaletoojalt leiad lehelt deluxewine.ee. E-poes soodustus -20% veinidel ja šampanjadele.

* Tahad üllatada oma kallimat? Luksuslikud käsitöökommid, millel on iseloomu, leiad lehelt chocelite.ee.

* Igal ehtel on oma lugu. Anu kaunistavad kaasaegsed juveeliehted leiad lehelt given.ee.

* R-kioski lettidele on jõudnud uued maitsvad ja tervislikud salatid, pastakausid ning isuäratavad vrapid. See on justkui restoran karbis! Tule proovi juba täna!: rkiosk.ee.

* Avasta hommikune nahahooldusrutiin kirka ja särava näonaha heaks L’Oréal Paris Revitalift Clinical sarjaga. Uuri rohkem SIIT.

* Teid tervitab NANOASIA, samuti tuntud kui noorus ja ilu ilma süstideta! See on paljude naiste tõeline ilu saladus. Sooduskood „ilus“ annab –10% soodustust täishinnaga toodetele (sooduskood kehtib kuni 31.10.23). Rohkem infot: nanoasia.eu. Kõik Nanoasia protseduurid on täiesti ohutud ja ilma valuta, ei tekita nahale stressi ja on väga nauditavad. Sobivad nii naistele kui meestele ja igale nahatüübile. Nanoasia seerumid sisaldavad ainult ülimalt puhtaid aineid: peptiide, aminohappeid, taimeekstrakte, antioksüdante, vitamiine,taimseid tüvirakke.

KUULA ja VAATA SAADET SIIT: