Naissaatejuhi kingadesse on astunud Ulaka Kaunitari omanik ja asutaja särtsakas Kirki Kubri ning tema kõrval jätkab eelmisest hooajast tuttav Jonas Grauberg.

„See on väga huvitav küsimus, kas (hetero)naised ja mehed saavad olla lihtsalt sõbrad. See on õudselt hea küsimus ja õudselt hea teema. Kõik on selle peale mõelnud ja juurelnud ning inimesed jaotuvadki selles osas kahte lehte. On neid, kelle jaoks see on ülinormaalne ja neil ongi ilma igasuguse probleemita vastassoost sõpru, kuid on ka inimesi, kelle jaoks on see täiesti mõeldamatu,“ räägib Kirki.

Jonas lisab omalt poolt, et temal on alati olnud vastassoost sõpru, näiteks naiskolleegide seas ja ta ei kujutaks ettegi, et nendega oleks midagi rohkemat.

Võib juhtuda olukord, kus naine kutsub meestuttava ühist aega veetma, grillima, juttu rääkima. „Ma võtsin kummid kaasa, seksime ka või?“ läheneb tuttav naisele ja ehmatab teda taolise küsimusega. Kirki nendib, et ehkki see on aus tähelepanek, tasub mõelda, et naisel polnud tõenäoliselt sel hetkel midagi sellist plaanis ning teiseks... kes tahab peale lihasöömist kohe intiimsete hetkede kallale asuda!?

Vaata täispikka saadet siit: