Anu on end vahel kujutanud ette lastekarja emana, aga Anu oli 37aastane, kui tema esimene ja ainus laps poeg sündis. Jah, Anu oli selleks just siis valmis. Sünnituseks valis ta täiesti teadlikult keisrilõike. „Minu arvates on naise enda asi, kuidas sa sünnitad, see pole kellegi teise otsustada,“ teatab bravuuritar.

Ta pole hetkekski teinud saladust, et andis lapse nunnutamise tihti üle oma nooruslikule emale. Nagu ka tema ema tema puhul tegi, sest Anu kasvas põhiliselt vanaema hoole all. „Minu ema jäi just sobivalt varajasele pensionile ja lapselapse sünd oli tema jaoks kui pidupäev. Vanaemal oli aega ja võin kinnitada et minu pojal oli väga õnnelik lapsepõlv,“ kinnitab Anu, keda on nii siin, kui sealpool lahte paarkümmend aastat tagasi ka rongaemaks tituleeritud. Kurjemad tädid tegit petitsiooni, et taoliselt lehtsabalt tuleks üldse laps ära võtta. Õnneks on ajad muutunud ja see kuidas ja kellega laste eest hoolt kantakse, on drastiliselt muutunud. Abivägede kaasamine pole ammu enam tabuteema. „Samas, soovitan alati olla oma laste vastu võimalikult kena, sest nemad on need, kes sulle vanadekodu valivad,“ naerab Anu. Korra arutati kaasaga isegi adopteerimise varianti, aga see jäi siiski kiire elutempo tõttu soiku. Polnud mahti isegi kassi võtta, koerast rääkimata.

Ühtlasi meenutab Anu kuidas ta ootamatult Soome kuumimate räpparite Teflon Brothers video võtetel loole „Eesti, Eesti, Eesti! Kaipaan sinne perkeleesti“ - „EESTI (On my Mind)“, mille Juice Leskinen kuulsaks laulis, sattus varbalutsutajast mehe otsa. „Soomlastel on mingi eriskummaline fetiš nende varvastega,“ ütleb Anu. „Luristatakse austreid ja šampanja asemel lutsutatakse peale kauni naise varbaid.“ Videol on juutuubis miljon vaatamist.

Ja veelkord, ärgem unustagem: tagasihoidlikkus pole voorus, vaid haigus, mida põevad laisad ja igavad inimesed.

Logi sisse ja/või asu Delfi Kogupaketi tellijaks, et vaadata täispikka saadet ülal asuvast videost või kuulata podcastina.

Kirjutajate vahel loosime kingitusi L’Oréal Paris’lt ja NANOASIA mesoteraapia ilma süstideta protseduure (väärtus 75 eurot).

* Sõida glamuurselt nagu Anu koos Beastiga. Laadi Beast Rent äpp alla siit!

* Anu lemmikud veinid ja ŠAMPANJAD otse maaletoojalt leiad lehelt deluxewine.ee. E-poes veinidele ja šampanjadele soodustus –20%.

* Tahad üllatada oma kallimat? Luksuslikud käsitöökommid, millel on iseloomu, leiad lehelt chocelite.ee.

* Igal ehtel on oma lugu. Anu kaunistavad kaasaegsed juveelehted leiad lehelt given.ee.

* R-kioski lettidele on jõudnud uued maitsvad ja tervislikud salatid, pastakausid ning isuäratavad vrapid. See on justkui restoran karbis! Tule proovi juba täna: rkiosk.ee.

* Avasta hommikune nahahooldusrutiin kirka ja särava näonaha heaks L’Oréal Paris’ Revitalift Clinicali sarjaga. Uuri rohkem SIIT.

* NANOASIA – noorus ja ilu ilma süstideta! See on paljude naiste tõelise ilu saladus. Sooduskood „ilus“ annab –10% soodustust täishinnaga toodetele (sooduskood kehtib kuni 31.10.23). Rohkem infot: nanoasia.eu.

Kõik Nanoasia protseduurid on täiesti ohutud ja ilma valuta, ei tekita nahale stressi ja on väga nauditavad. Sobivad nii naistele kui meestele ja igale nahatüübile. Nanoasia seerumid sisaldavad ainult ülipuhtaid aineid: peptiide, aminohappeid, taimeekstrakte, antioksüdante, vitamiine, taimseid tüvirakke.