„Meile naistele meeldib ka küttida,“ sõnab Kirki ja lisab, et mehed pole ammugi ainsad, kellele seda teha meeldib. „Väga tihti on see, et kui mingi saak lihtsalt vedeleb, siis see pole atraktiivne,“ on Kirki kindel. „Jookse ka natuke!“

Samuti tuleb juttu neist, kes hüppavad suhtest suhtesse ega oskagi üksi olla. Ka sellisele käitumisele leidub saatejuhtidel oma seisukoht ja lahendus. Kuidas saada heasse suhtesse, mida peaks tegema enne?

Saadet toetavad:

*ICONFIT – lai valik mehe ja naise seksuaalsusele positiivselt mõjuvaid vitamiine, mineraale ning ka teisi igapäevaelu mõjutavaid spordi- ja tervisetooteid.

Sooduskoodiga Sexcast10 saab esimeselt ostult –10% allahindlust kogu tootevalikult, sooduskood kehtib kuni 31.12.2023.

*ELUPLAAN – vestluskaardid ja mängud paaridele on inspiratsiooniks usalduse, armastuse, kire ja läheduse taastamisel ning hoidmisel ja on toeks suhteprobleemide lahendamisel ning ennetamisel.

SexCast’i toetab Vytautas - täpselt see, mida vaja, et taastada jõud ja energia!

*Formula Vitale – terve elu valem! Vitamiine, mineraalaineid ja taimseid toimeaineid sisaldavad Formula Vitale tooted on loodud selleks, et toetada erinevatel eluetappidel inimese organismi. Toodete väljatöötamisel on lähtutud inimese soo, vanuse ja eluviiside erinevustest tingitud toitainete vajadusest. Tootevalikust leiad tooted kogu perele – nii täiskasvanutele kui ka lastele.

*CUMLAUDE LAB – Sinu uus naiselik vaatenurk! Tegemist on Hispaania nr 1 brändiga intiimvaldkonnas. Müügil apteegis.

*MARMELLA voodid – hingega loodud ja südamega valmistatud, Eestis. Hindame kõrgelt hästi magatud öid ja teeme kõik, et Sina magaksid oma ELU PARIMAT und! Ja nii iga öö.

Logi sisse ja/või asu Delfi Kogupaketi tellijaks, et vaadata täispikka saadet ülal asuvast videost või kuulata podcastina.