Vahetult enne võistlust käisid Anne & Stiili videorubriigis „Jah või ei“ külas nominendid Karolin Kuusik ja Liisi Eesmaa. Põnevas videos küsiti naistelt muu hulgas ka seda, kas nad on kunagi ostnud võltsdisaini, millele mõlemad moekirglikud inimesed vastasid kiiresti ja kindlalt „ei“.

„Minu kõige lähedasem asi oleks sellisele asjale näiteks T-särk kirjaga Tuna [vihje brändile: Puma]. See oleks maksimum, kuhu ma lähen. Ma olen selliste suurte brändide, suurte sloganite, suurte logode osas eemale hoidvas situatsioonis. Minus tekitab see ebameeldivust, teatavat sorti vastikust ja pigem väldin. Ma ei taha käia riides nii või nende samade kottidega, millega kõik käivad,“ sõnas Liisi.

Meelelahutusliku saate jooksul selgub, kumb neist on lennukist maha jäänud, kes on toitu restoranis tagasi saatnud ning kas ja miks on nad mõnda kolleegi kadestanud. Lisaks avaldavad mõlemad moeloojad ka tagaotsimiskuulutuse äärmiselt hinnalistele esemetele, mis on kaduma läinud.

Kuldnõela võitjaks kroonitud Liisi Eesmaa tõdes ise, et võitu oli keeruline ennustada, konkurendid olid väga tugevad ja kollektsioonid eriilmelised. „Muidugi ma lootsin, et ma saan selle!“ kommenteeris ta. Tema eesmärk on külvata positiivsust ja toetada isikupära. Kollektsioonide loomisel lähtub ta sisetundest ja kõik ideed, mis tulevad, saavad ka teostatud.