Appi tuleb Prosawood – Eesti bränd, mis pingutab selle nimel, et tuua sinu igapäevasesse ellu killuke loodust, mida tajud nii füüsiliselt kui ka emotsionaalselt. Üheksa aasta jooksul oleme oma loodusest inspireeritud toodetega rõõmustanud rohkem kui 30 000 inimest enam kui 75 riigist. Just seetõttu pole järgnevad soovitused pelgalt turundustrikk, vaid reaalne aastatepikkune kogemus ja tagasiside.

Uuringute kohaselt ootavad kõik inimesed tähtpäevadel kõigepealt lihtsalt meeles pidamist. Kõik on ilmselt kuulnud ka küsimust „Mis ma sulle kinkida võiksin?“. Olgugi et kallile isale või vanaisale oled kõige suurem kingitus tõenäoliselt just sina – soov lähedasi millegi meeldejäävaga üllatada jääb.

Sirvides erinevate uuringute tulemusi ja kuulates oma kliente läbi aastate, saame öelda, et kingitustest rääkides eelistatakse üllatusi, mis on:

  • püsiva väärtusega, mitte ühekordsed;

  • praktilised, mitte lihtsalt iluasjad;

  • hingestatud ja personaalsed, mitte poeriiulilt suvaliselt kaasa krabatud;

  • asjad, mida tahaks, kuid ise ei raatsi ehk osta.

Lisaks sellele peavad kingituste saajad üha olulisemaks ka kingituse ja pakendi mõju keskkonnale. Ehk teisisõnu võib kolm minutit Lamborghiniga sõitu küll vanaisa südame korraks kiiremini põksuma panna, kuid pikas plaanis ununeb see ilmselt samamoodi kui poes käies piima ostmine.

Üheks heaks lahenduseks on siinkohal näiteks just Prosawoodi vinged personaalse graveeringuga käekellad, päikeseprillid ja telefonikorpused!

Oleme veendunud, et Prosawoodi tooted on oma kategoorias maailma täielik tipptase nii kvaliteedilt kui ka disainilt. Kuid just personaalne graveering on see, mis muudab kingituse eriliseks ja näitab hoolivust. Selleks ei pea sa vahetama kümneid tüütuid meile või proovima telefonis kellelegi selgeks teha, millist tähekest nime kõrvale sooviksid. Piisab vaid sobiva toote välja valimisest Prosawoodi e-poest ja meie megalihtne graveerimismoodul aitab teha ülejäänu. Naudi protsessi, tunne ennast disainerina ja tee tellimus ning oota seda mõnusat paki saabumise sõnumit.

Prosawoodi käekellad, päikeseprillid ja muud vinged tooted leiad meie e-poest. Mõnusat uudistamist!

Jälgi meid:

Jaga
Kommentaarid