Ozempicut kasutatakse teist tüüpi diabeedi raviks, kuid viimastel kuudel on ravim plahvatuslikult populaarseks saanud ka kaalu langetamise vahendina.

„Ma olen Ozempicu peal, noh millegi Ozempicu sarnase peal,“ sõnas ligi 12 kg kaalu kaotanud laulja väljaandele The Times. „See on nagu jõuluinime,“ lisas Williams.

Superstaar lisas, et ravim ei aita teda mitte ainult füüsiliselt vaid pakub omamoodi ka vaimset tuge. „Mul on diagnoositud 2. tüübi enesepõlgus!“, sõnas Williams viidates sellele, et ülekilod mõjutasid ka tema vaimset tervist. „Minu vaimsele tervisele on šokeerivalt katastroofiline see, kui olen ülekaalus. See ajab hulluks,“ tõdes armastatud laulja.

Ozepicust on viimasel ajal palju räägitud, sest Hollywoodi staarid on sellest lausa sõltuvusse jäänud. Isegi glamuurne 95. Oscarite jagamine ei pääsenud Ozempicu mainimisest. Saatejuht Jimmy Kimmel naljatas: „Kõik näevad nii suurepärased välja. Selles ruumis ringi vaadates ei jõua ma seda ära imestada. Kas minagi vajaksin äkki Ozempicut?“

Osa staare on avalikult tunnistanud, et nad on saanud tänu ravimile superfiguuri, kuid teised eitavad seda kategooriliselt või väidavad, et võtsid ravimit kogemata.